sreten75 397 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da ih plastificiram,ali ne znam da li ce ona guma unutra izdrzati pecenje.Pokusao sam da ih izvadim,skinuo osigurace,tuko cekicem,ali one ne mrdaju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan guma nece preziveti pechenje ;D npr kad plastificirash felnu istopi se ventil ako ga ne skinesh ... been there done that jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa sto bi plastificiro uopste,uzmi spricgit u spreju i crni sprej kvalitetniji i udri,naneses spricgit pa sacekas da se osusi,pa onda crni lak i kraj,ha da 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da ofarbam,jar ono njesra iz nutra nema sanse da se izvadi.Hteo sam da plastificiram jer bi me izaslo 100din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A sprej ces platiti 180 dindzi, i imas jos za 86 zafarbavanja. E, to je vec racunica!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...