LuckyVladano 5073 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je drug koji je bio kod mene javio da se negde oko ponoci desio sudar na cosku 14 decembra i male ulicice iznad Maksima Gorkog, kod stanice trole u pravcu Crvenog Krsta. Neki mamlaz se spustao ka Slaviji, video motoristu kako ide uzbrdo i prvo resio da saceka, a onda mu dunulo da ipak moze da prodje, pa je dodao gas i tacno se isprecio ispred motora. Drugar mi kaze da je decko vozio neki veliki beli noviji motor. Jbg, ne razume se u motore, po onome sto sam izvukao iz njega mozda je neka Honda (beo motor) od bar 600ccm. Decko je udario u zadnji deo karavana, preleteo i pao na asfalt u suprotnoj traci. Drugar kaze da ga je cuo kasnije kako govori, znaci ziv je, ali ga je odvezla hitna pomoc. Potresao se jer zna da uskoro kupujem motor, pa nije imao zivaca da pridje, jer su se tu brzo okupili ljudi, a on po sopstvenim recima bi malo sta mogao da pomogne. Ono najbitnije je da decko uopste nije vozio brzo, ali posto je ovaj sa karavanom krenuo u poslednji momenat, vremena za reakciju nije bilo. Zna li neko o kome se radi i kako je momku? Iskreno se nadam da je dobro i da je samo ugruvan. Vrlo slicna stvar se i meni desila 200m dalje, kod poste na Kalenicu `87g. Prosao sam sa napuknutom koskom u zglobu desne ruke i slomljenom kljucnom kosti. Ono sto hocu da kazem da se i u vreme moje mladosti malo pazilo na motorcikliste, te "divljake, siledzije, kriminalce, bagru i sl.", ali ovo sada je jednostavno STRASNO !!! Verovatno kad kupim motor cu se osecati kao glineni golub za trening nepazljivih "vozaca" koji su verovatno dobili vozacku na tomboli, ili u nekom budzaku gde su rodjeni u kome nikad nije postojalo vise od 3-4 automobila odjednom u precniku od 50-ak km. Ljudi, kad vozite, morate da svojom, nadoknadite i (nedostatak) pameti vozaca oko Vas. Uver racunajte da ce da urade bas ono najgore po vas. Znam da lici da govorim da idete 10-15km/h, ali nije tako. Jednostavno, budite 10000% na oprezu. Srecno nam svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...