gasa 3 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Upravo su se na facebook-u pojavile slike slupanog motora s porukom "Pocivaj u miru Badzes" . Rec je o Aleksandru Stanojlovicu Badzesu iz Sapca. Motor jeste njegov, ali ne deluje kao opasna saobracajka, tako da se nadam da je dobro, te necu da slutim s crnom hronikom :s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan au jbte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na FBu kazu da je ugruvan i da je kod kuce, tj ovo neko pustio buvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da sad i ja vidim, stvarno sta sve ljudi pisu bez da provere.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 1001 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Presekao sam se, znam coveka, nadam se da je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 29, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ovo nije istina i da ce se Badzes javiti u ovoj temi sutra i reci da je sve OK ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan E ima budala stvarno ... Da nekog strefi shlog od dezinformacija prokletih. Brz oporavak zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan sad sam se cuo sa Sicom bratom Acinim ,kaze da je sve uredu da je se samo malo ugruvao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nasilnici sa dzipovima q7 jadan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vest.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan vidite zadnji prozor koliko je izlupan unutra uletelo staklo .. znachi da je nesto proslo kroz staklo zadnje, iskreno se nadam da je imao full opremu :< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Aca je dobro,sinoc sam pricao sa njim...i mene su ludaci presekli tragicnom vesti ali sam dosao sebi kad se Aca javio na svoj telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 29, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Au, presekao sam se, a bas sam komentarisao u Sapcu na moto skupu kako ima jedan od najlepsih motora. Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan aca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 29, 2010 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan auuu, zeznuto ... brz oporavak zelim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan samo da vam se javim da sam dobro,hvala na brizi drugari!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je. Ubuduce kad te neko kolima isece razbijaj im prednju soferku ne zadnju! I baci nesto a ne glavom da udaras ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...