nirpo 2 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je kawasaki zzr 600 1992 god. Imam problem sa vodenom pumpom koja je procurila pa me interesuje da li postoji mogucnost remonta iste ili mora nova tj. druga i naravno ako neko zna cene...hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan moras drugu druze,nevredi turpijati,e sad za cenu,mogu ti samo reci kad sam menjao na zx9-r bila je oko 100 evra,malko manje je za tvog,bar mislim da je tako,ako oces mogu ti tacno proveriti kod drugara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nirpo 2 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno, bar sam resio dilemu sta treba da se radi pa ako ti nije problem mozes mi proveriti cenu... i kazi mi da li se to radi o novim ili polovnim pumpama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nirpo 2 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan pumpa je nadjena, montirana i radi i nadam se da ce tako i ostati....pozzz i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ok,super,sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ee kolko si platio da znam ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...