Bishke 263 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,radio bih u nekom servisu motora,lokacija Beograd i okolina...imam znanja oko motora,i radio bih najvise kao pomocnik majstora ili ti poznat kao segrt ;D .....ako ima neko kome treba radnik ili neko zna gde ima prazno mesto,nek mi javi..... hvala poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 26, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li rasprodao nesto od onih delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan jok,nista.... nema nikog koga to interesuje..... ja sam jos ranije postavio temu za posao,al bas za servis motora,al svi su mi pricali zavrsi skolu pa onda....i eto sad sam zavrsio skolu i trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 26, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Na Avali si, ima tamo blizu skretanja za Beli Potok, Tomos servis, o'ma uz put. Si recimo bio tamo da pitas? Popravlja motorke i cacka tomose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Znam taj servis...uglavnom rade kosacice,motorne testere i ostale poljoprivredne masine.....ne verujem da ce on hteti da me primi....posto je radionica stvarno mala a stalno se motaju bar njih troje...tako da ne verujem da ima mesta za mene....ali nema veze svraticu da ga pitam...! mozda me uputi na neko drugo mesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 27, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Што се не јавиш bokilic-у, ти њему нађеш гаражу а (можда) он теби посао... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55515.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pa ajde videcu uvece sa njim...! mozda i imam nesto,al ne znam vidim da su mu vec nudili prostor mozda je nesto nasao....videcu uvece sad moram do grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...