PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je crko akumulator :'( Trazim novi ali imam poteskoca. Bio sam u prodavnici i uzeo Black Horse ali kod mene na motoru su bas specificna kacenja tako da nije mogao da se montira bez budzenja sto nisam hteo da radim. Znaci potreban mi je akumulator od 16 ampera za Harley Davidson. Ako neko zna gde mogu da potrazim u okolini Novog Sada (posto ga u Sabcu imam) bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan http://andreja.co.rs/landport%20sr.html ja uspeo ovde da nadjem ....mislim da je NS u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To je u Temerinu,oni imaju izbor dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad Pere Popadica 47 na ulazu u NS. kod mlekare.....imas tablu zute boje...drzi nas covek bajker....nadjoh broj pa pitaj. Telefon - 021/641-4288 Ima veliku ponudu za sva vozila i nekoliko vrsta za motocikla od Varte do Exidea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...