cune92 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam suzuki dr 125 ccm,stavio sam mu sve novo,radilicu,cilindar,klip,glavu,ventile,bregastu,klackalice,sve,sve,sve...ozubio motor,nastelovao ventile! motor je upalo,ali radio je maltene na silu,grejao se....probao sam svakako sa ozubljenjem,ali nista ne pomaze!sada samo daje znake,kao da hoce da upali,a nece,nikako.. Struju,baca,odlicno,do karburatora nije,ali on nece da upali,ne znam sta mu je.. pa sam hteo nekog da pitam,ako moze dami objasni,ili ima neku semu za ozubljuvanje,ili bar motodatu,ako uopste ima u njoj!hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano Maj 24, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da nadjes servis manual imas ovde temu sa svim mogucim servis manualima mozda tu nadjes nesto korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Zubljenje je tu vrlo prosto, klip u gornju mrtvu tacku , koliko mi se cini njemu su klackalice u poklopcu ventila , i ako je tako onda bregovi idu dole prema glavi , a usput ces da vidis i reper na zupcaniku bregaste pa ga stavi na reper . Proveri ti zazor ventila koji mora i za usis i za izduv da bude 0,08 - o,13 ili u praksi stavis 0,10 i nema brige . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan imam suzuki dr 125 ccm,stavio sam mu sve novo,radilicu,cilindar,klip,glavu,ventile,bregastu,klackalice,sve,sve,sve...ozubio motor,nastelovao ventile! motor je upalo,ali radio je maltene na silu,grejao se....probao sam svakako sa ozubljenjem,ali nista ne pomaze!sada samo daje znake,kao da hoce da upali,a nece,nikako.. Struju,baca,odlicno,do karburatora nije,ali on nece da upali,ne znam sta mu je.. pa sam hteo nekog da pitam,ako moze dami objasni,ili ima neku semu za ozubljuvanje,ili bar motodatu,ako uopste ima u njoj!hvala Ako je ovo u pitanju, bojim se da je tu nešto pretijesno (cilindar-klip, klipnjača-radilica....) Dali si stavljao nov cilindar i klip, ili si cilindar obrađivao na neku podmjeru, pa i klip kupovao tih dimenzija??? Provjeri uljnu pumpu, tj pritisak ulja!!!! ako je loše podmazivanje, eto ti pregrijavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cune92 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve sam ja to uradio...motor radi na silu...sve vrste ozubljvanja,na repere,sve... sve je ok,motor nece da radi normalno,greje se nenormalno,usija se za pola minuta... mozes da mi postavis neki manual,ja ne mogu da nadjem nikako,ubih se trazeci... :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Tu je najverovatnije u pitanju prerano paljenje . Proveri kajlu magneta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cune92 0 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala...resio sam problem..u pravu si,ali vec sam resio problem,magnet,je polomio kajlicu,i nikako nije moglo da se ozubi!hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...