DJ_MY_SOUL 6 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Motor kada sam kupio dobio sam na njemu nosac. Sada bih hteo da kupim neki kofer i zanima me koji kofer moze na ovaj nosac. Za sada nemam nijednu bolju sliku od ove. Nosac je GIVI-ijev. Hvala vam unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa Givijev i kofer, mislim da i Kapa ide na taj....uglavnom ima toga mozda ti neko i odma ponudi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Ali koji model? Nemoguce da mogu bilo koji givijev kofer da stavim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Naravno u pravu si, nisam siguran a ne bih da lupim, sutra ce ti forumasi dati tacan odgovor da ne lupetam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Pa Givijev i kofer, mislim da i Kapa ide na taj....uglavnom ima toga mozda ti neko i odma ponudi.... Mislim da si u pravu, moze koji god... Kappa ili Givi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 24, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan A mozes i bilo koji drugi... Koji god kofer da kupis sa njim ces dobiti i nosac koji mozes na ovaj ili onaj nacin da pricvrstis na njega. Ionako tesko da ces kupiti samo kofer bez nosaca, pa makar i polovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan možeš i kineski (kopija givija) za relativno male pare a završiće ti posao (kofer stavljan na nosač koji si dobio uz motor a ne uz fabrički koji ide uz kofer (pošto je on najslabiji deo tog kofera)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci Givijev sajt shvatio sam da imaju dve vrste sistema za kacenje. Monokey i monolock moze li neko prepoznati koji je od ova dva i tako cu biti siguran koji trebam uzeti Hvala vam unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan malo si ružno slikao ali meni liči na monokey (ako imaš jezičak na zadnjem delu ploče (kod tablice) ustvari pogledaj na ovoj temi gde sam ti dao link... tu se nalazi i ploča pa ako je slična kao tvoja to je to... ili aj da budemo grafički raspoloženi... ploče koferi sa zadnje strane ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan monokey Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 24, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan BusMan ima Kappa kofer, ja GIVI i nosači nisu isti te ne može bilo koji... eto, valjda sam bio malo od pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan BusMan ima Kappa kofer, ja GIVI i nosači nisu isti te ne može bilo koji... eto, valjda sam bio malo od pomoći. Nema to veze sa proizvodjacem, vec sa ovim slikama koje je Popsy okacio, postoje dva sistema kacenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci Givijev sajt shvatio sam da imaju dve vrste sistema za kacenje. Monokey i monolock moze li neko prepoznati koji je od ova dva i tako cu biti siguran koji trebam uzeti Hvala vam unapred a da ti meni prodas plocu sa svog motora, pa sebi lepo kupis drugi kofer sa plocom i neboli te glava??? ;D ;D ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci Givijev sajt shvatio sam da imaju dve vrste sistema za kacenje. Monokey i monolock moze li neko prepoznati koji je od ova dva i tako cu biti siguran koji trebam uzeti Hvala vam unapred a da ti meni prodas plocu sa svog motora, pa sebi lepo kupis drugi kofer sa plocom i neboli te glava??? ;D ;D ;D... Ma jeste, proda plocu, za na pr. 10-15e, a onda mora da je kupi ponovo, za 30e. Vidi decko, ploca se kod GIVI-ja kupuje posebno. Ova tvoja je za monokey sistem (to si mogao i sam do sada da ukapiras), dodjes u BGD motorom, (poneses pare po mogucstvu) odes u Trion (naci ces adresu i telefon) isprobas, sta ti odgovara i kupis. Postoji i mogucnost No.2, pratis oglase i nadjes polovan GIVI kofer sa monokey sistemom kacenja, nazoves prodavca ili se malo dopisujes, malo se iscenjkas i za otprilike pola para (ili jos i malo vise - zavisi od tvoje umesnosti), kupis polovan kofer koji te sluzi kao nov! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci Givijev sajt shvatio sam da imaju dve vrste sistema za kacenje. Monokey i monolock moze li neko prepoznati koji je od ova dva i tako cu biti siguran koji trebam uzeti Hvala vam unapred a da ti meni prodas plocu sa svog motora, pa sebi lepo kupis drugi kofer sa plocom i neboli te glava??? ;D ;D ;D... Ma jeste, proda plocu, za na pr. 10-15e, a onda mora da je kupi ponovo, za 30e. Vidi decko, ploca se kod GIVI-ja kupuje posebno. Ova tvoja je za monokey sistem (to si mogao i sam do sada da ukapiras), dodjes u BGD motorom, (poneses pare po mogucstvu) odes u Trion (naci ces adresu i telefon) isprobas, sta ti odgovara i kupis. Postoji i mogucnost No.2, pratis oglase i nadjes polovan GIVI kofer sa monokey sistemom kacenja, nazoves prodavca ili se malo dopisujes, malo se iscenjkas i za otprilike pola para (ili jos i malo vise - zavisi od tvoje umesnosti), kupis polovan kofer koji te sluzi kao nov! Srecno! a onda i tu novu prodas meni za 15e.... naravno, ako se ponovo ne nadje neko pametan da osujeti moju nameru da zaradim jos 800din... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci Givijev sajt shvatio sam da imaju dve vrste sistema za kacenje. Monokey i monolock moze li neko prepoznati koji je od ova dva i tako cu biti siguran koji trebam uzeti Hvala vam unapred a da ti meni prodas plocu sa svog motora, pa sebi lepo kupis drugi kofer sa plocom i neboli te glava??? ;D ;D ;D... Ma jeste, proda plocu, za na pr. 10-15e, a onda mora da je kupi ponovo, za 30e. Vidi decko, ploca se kod GIVI-ja kupuje posebno. Ova tvoja je za monokey sistem (to si mogao i sam do sada da ukapiras), dodjes u BGD motorom, (poneses pare po mogucstvu) odes u Trion (naci ces adresu i telefon) isprobas, sta ti odgovara i kupis. Postoji i mogucnost No.2, pratis oglase i nadjes polovan GIVI kofer sa monokey sistemom kacenja, nazoves prodavca ili se malo dopisujes, malo se iscenjkas i za otprilike pola para (ili jos i malo vise - zavisi od tvoje umesnosti), kupis polovan kofer koji te sluzi kao nov! Srecno! kontam po smislu..... hteo si napisati npr.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...