alplisha 0 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otisao mi je menjac na minsku 125 ccm. Sta je ustvari problem. Menjac je jedva rastavljen jer je unutrasnja sipka iskrivljena i polomljen je deo koji sprecava menjac da ispada iz brzine. Pritom mi treba i novi dihtung... Jel ima neko ideju gde mogu da sredim/kupim ove stvari u Beogradu? Svaka pomoc je dobrodosla Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan minsk??? napisi prvo marku motora,pa onda sledi nabavka,a ako je to marka onda napisi model koji je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Minsk?? Deluje kao neki Rus ili Ukrainac????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alplisha 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, minska, 125 ccm, beloruski, neunistiv nasao sam dasu u Rumuniji koji mi salje sve delove za 30 EUR tako da je problem resen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...