jasminko VIR 1483 Napisano Maj 23, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem bocne kofere " Krauzer", sa nosacima, u vrlo dobrom stanju. Skinuti su sa moje CB 750 i na nju pasu u orginalu, mada sam ih ja uz par adaptacija koristio i na mom FZ 1000, tako da se lako mogu prilagoditi nekom drugom motociklu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cijena? Prava sitnica.. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Jun 4, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Zajedno sa nosacima 180 eura. Nosaci su sa integrisanim zmigavcima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Au leba mu rezana.. ;D Baci mi tel na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...