katancic 1 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan U odlicnome stanju, registrovan do aprila 2011!!Mikuni karburator, KN filter, nov akumulator pod garancijiom godinu dana, zamanjeno ulje i filter pred sezonu,(excelove felne i michelin gume+800 eur) nove pakne stavljane prosle sezone, 51.000km!!93 godiste!! Cena 2600 FIKSNA!! Zamene nedolaze u obzir samo kes!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan auh...zlo zla.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobro izgleda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan auh...zlo zla.... U pravim rukama cuda radi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 23, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Dooobar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ufffffff..... rastura :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan hvala na komentarima!! uvek privlaci paznju i zagledavanje gde god se pojavim sa njim pa i ovde takodje!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ala izgleda nabildovano! :o Nadam se da ce sledeci put kad budem imao i tragao, ovako nesto postojati u ponudi. Aj ako te ne mrzi, kazi sta i kako si od osnovnog modela apgrejdovao (ako je tvojih ruku delo)? I jos neku sliku, da merachimo malo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ala izgleda nabildovano! :o Nadam se da ce sledeci put kad budem imao i tragao, ovako nesto postojati u ponudi. Aj ako te ne mrzi, kazi sta i kako si od osnovnog modela apgrejdovao (ako je tvojih ruku delo)? I jos neku sliku, da merachimo malo ;D Sve sam sam radio, puno vremena, rada i truda ulozio u njega a da nepricam tek para kolko sam potrosio jer bi mi bila muka kad bi to sve sabrao!!Ovakav je stigao pre 4 godine iz Minhena!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan pa zatim glancanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba samo cuti zvuk ,izaziva samo ...uzivo je jos uzbudljivije!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan i jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je otisla skroz u drugome pravcu ali nema veze svakako ne zurim sa prodajom!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Druze otvori novu temu u podfotumu SAM SVOJ MAJSTOR... Mnoge bi zanima ta tema... Motor je izgleda odlicno... P.S. Mislim da sam kom prvi, ali je valjda obrisan post. A mozda sam i nesto pogresno stisnuo pa nije poslata por... Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pratim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduras 4 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srem.Mitrovica Mk.Crna Reka Motocikl: yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast vredno respekta!najgore sto ga radis za sebe a onda moras da ga prodas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 28, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Matori, opasno izgleda, daj neki klip da vidimo kako ide!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo kod Atile stoji parkirano? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo kod Atile stoji parkirano? Ma kakvi,nesto si ti pomesao!!Ovo stoji parkirano samo kad je hladno ili kad kisa pada, inace se vozi al Svaki dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan smo vozali zajedno i onako kad je dao gas i pocela setati zadnjica mala deca pocela da vriste i ruke na usi ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...