gzezelj 0 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem livene pauk točkove za Tomos Automatik u dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A jel te greje ceo automatik sa takvim felnama plus i dobrim gumama,na njemu cilindar od kolibrija,lep kao lutka jedino radilica vrisnula,kod mene sakuplja prasinu vec dve godine,imam i saobracajnu,godina je 1982 cini mi se...oko 100 jevreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Jesi gledao ovde?: http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Do-50-ccm/Felne-za-tomos-automatik-/1320678 Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mili1 0 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: torak-zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan A jel te greje ceo automatik sa takvim felnama plus i dobrim gumama,na njemu cilindar od kolibrija,lep kao lutka jedino radilica vrisnula,kod mene sakuplja prasinu vec dve godine,imam i saobracajnu,godina je 1982 cini mi se...oko 100 jevreja moze koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika felni tj automatika tj uz felne i gume ide i on ;D ;D ;D 100 jevreja! 0638123324 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gzezelj 0 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se tek sam sada video odgovore. Jesi li prodao motor? Ove tockove a Apatinu sam licno video, i mogu vam reci da su u katastrofalnom stanju. Prednji dobio udarac, ima osmicu i jaje, osovine i pakne lose, gume trule. I jos za to trazi 6000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...