dragan026 22 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan novi izgled mog starog TDM-a sediste izgleda prelepo pretpostavljam da ga je radio Boban,pa ako nije tajna koliko je to kostalo.I jos jedno pitanje kada se izbaci onaj katalizator i originalni topovi zamene otvorenim dali se smanji potrosnja ili su to samo price 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 20, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vam se dopada sadašnji izgled mog tako dobrog motora. Odlicno je ispalo Dobro izgledaju crne felne... mnogo bolje od crvenih Radio si i plastifikaciju volana i tegica? Trebalo bi da radim pocetkom Aprila u Dragonu auspuhe kao tvoje... zvuk tvog TDM-a me odusevio Uradio sam plastifikaciju tegića, volan nosam još dok ne završim nosače navigacije, stanice,diget-a a moža mi još nešto padne na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 20, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan novi izgled mog starog TDM-a sediste izgleda prelepo pretpostavljam da ga je radio Boban,pa ako nije tajna koliko je to kostalo.I jos jedno pitanje kada se izbaci onaj katalizator i originalni topovi zamene otvorenim dali se smanji potrosnja ili su to samo price Sedište jeste rađeno kod Bobana cena sa gelom i vezom je 160e. Misliš na sredji lonac? Iskreno ja sam motor kupio sa ovim auspusima tako da nemam iskustva sa fabričkim ali lično mislim da otvoreni auspuh ne smanjuje potroznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Mart 20, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan E jes lepo sediste a lepo ga i zalismo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlazar 2 Napisano Mart 21, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo promovisanja TDM-a..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 21, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Care Lazare imali ovoga u slobodnoj prodaji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlazar 2 Napisano Mart 21, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se naruci..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan novi izgled mog starog TDM-a sediste izgleda prelepo pretpostavljam da ga je radio Boban,pa ako nije tajna koliko je to kostalo.I jos jedno pitanje kada se izbaci onaj katalizator i originalni topovi zamene otvorenim dali se smanji potrosnja ili su to samo price Ja sam odradio topove i ne smajuje se potrosnja samo se povecava, kad cujes ako grmi hoces samoda ga teras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan predlog za majcu ako neko hoce. Malo mi bilo dosadno na poslu pa se sigro. Prepoznatljiv font sa Drilling-ove masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxB 2 Napisano Mart 30, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: PANCEVO Motocikl: TDM 900 '04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje male!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxB 2 Napisano Mart 30, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: PANCEVO Motocikl: TDM 900 '04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje male!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HogarPG 7 Napisano Maj 1, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ovdje da stavim prvu fotku mog novog TDM-a, al ko pogleda moj post sa 2 strane, nece primjetiti veliku razliku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaX 5 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Čačak, Srbija Motocikl: Fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan PRELEPE MAKINE MOMCI SVAKA CAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Maj 30, 2013 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta da kažem ali uvek mi se sviđao ovaj motor ali ove 900tke su vrh vrhova a i ona Yasmina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan... 0 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj900s Diversion Prijavi odgovor kao problematičan ...ovo je bila moja lutkica do pre par dana,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Avgust 27, 2013 (promenjeno) U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika mog mopeda Promenio Avgust 27, 2013 član mange 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki tdm 8 Napisano Octobar 4, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan moja crno bela mašina sa ukrasom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 7, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na trakice za felne ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki tdm 8 Napisano Octobar 7, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa .. Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 8, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Octobar 10, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan mslm sta kasti moror extra a ukras preteran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Octobar 10, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan htedoh reci motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da okačim sliku, mislim da je ovaj moj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...