mohikanac 1209 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekoliko pitanja pa ako znate pomagajte Gde u lazarevcu odraditi tehnicki pregled za motor(prednost jeftiniji). Napravio sam kupoprodajni ugovor u agenciji sa fizickim licem koje je uvezlo motor(motor nije do sad registrovan i samo kupoprodajni ugovor je potreban bez poreza)da li je to tacno. Da li motor moze proci tex.pregled bez retrovizora(narucio sam ih ali jos nisu stigli),sirena nije original(nego zavija kao pandurska) i plave pozicije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto znam je ovo za teh... Ako castis proci ce... Mada, teh za motor...? Pogledaju brojeve i to je to... Meni na RS-u (doduse pre 6 godina ;D ) nisu ni istovarili motor iz kombija....Kao i sve u Srbiji... pozdrav druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Eh bre komsija, pa sto ne pitas gde treba Najbolje ti je dole u Gradjevinaru, 8127-561. Tehnicki kosta 400 ili 500 dinara, tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kengurrr-e tako sam nesto i predpostavio(jbg.nikad nisam vozio motor na tex.) A zna li neko da li treba neki porez da se placa za prenos motora sa fizickog lica uvezenog nikad registovanog(kod nas) i da li je dovoljan samo kupoprodajni ugovor(tako sam cuo ali ne bi da cekam u supu 3-4 sata apa opet nesto da mi fali ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Eh bre komsija, pa sto ne pitas gde treba Najbolje ti je dole u Gradjevinaru, 8127-561. Tehnicki kosta 400 ili 500 dinara, tako nesto. Hvala komso to bese stara Strelina garaza,taman mi blizu(300-400m). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam kupoprodajni ugovor u agenciji sa fizickim licem koje je uvezlo motor(motor nije do sad registrovan i samo kupoprodajni ugovor je potreban bez poreza)da li je to tacno. I da li neko zna koliko kosta sve to: prenos vlasnistva, porez...ili gde mogu da se raspitam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 7, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa odes u agenciju tamo gde si pravio ugovor, i oni ti sve kazu . Ovde ti niko ne moze odgovoriti, bar dok ne napises koji je motor, koje godiste, snaga, kubikaza . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan plave pozicije nemogu da prodju ... a ako je on uvezao motor, da li je placena carina ? ako nije ... idi ti do agencije pa pitaj ../ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Pa odes u agenciju tamo gde si pravio ugovor, i oni ti sve kazu . Ovde ti niko ne moze odgovoriti, bar dok ne napises koji je motor, koje godiste, snaga, kubikaza . . . . Pa ja kad odem u agenciju onda je gotovo. Moram znati koliko para da dam ovima koji ce mi ici po papire jer ja necu moci... Ne znam ni odokativno koliko se to krece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...