IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Gde naci pantalone u koje mozemo da udjemo i mi sto kilasi ,gorotex ili nesto slicno za visinu 175-185 pratim oglase vec duze vreme ali sve neki deciji modeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa u radnji ili luisu , buzarer ima 110kila tako da znam da u pegazu ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Kod nemaca sigurno Polo,Louis,Hein Gericke ,dok kod Italijana malo teže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 17, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Gde naci pantalone u koje mozemo da udjemo i mi sto kilasi ,gorotex ili nesto slicno za visinu 175-185 pratim oglase vec duze vreme ali sve neki deciji modeli. www.pegaz-moto.rs Imamo raznih vrsta sa veličinama od XXS do 5XL Dobrodošli! Uskoro (za par dana) i u Zemunu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan otvarate radnju u zemunu? gde? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 17, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan otvarate radnju u zemunu? gde? :o PEGAZ-MOTO Ugrinovačka 118 Zemun Tehnički problem nam je odložio otvaranje - neophodna veza sa bazom u Novom Sadu još nije proradila... Imaćemo kompletnu ponudu kao i u Novom Sadu. Uključujući i poveće brojeve jakni i pantalona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 17, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan E super. Otvarate mi radnju pod prozorom. A baš se već šest meseci kanim da skoknem do Novog Sada pa razmišljam kako bi super bilo da ste ovde negde u komšiluku. Verovatno ona Vlajkova tema sa intenzivnim razmišljanjem o problemu ima smisla. Tako sam uspeo i poslodavce da ubedim da posao prebacimo na dve ulice od moje kuće. Samo ne znam koji će mi motor kad sam vas mentalnom snagom rasporedio tako da mogu svuda peške. Ništa, pristavite još jednu kafu kad se uselite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeeee fala "$%"#%"# ;D ;D ;D super za znati, kad se otvara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan E super. Otvarate mi radnju pod prozorom. A baš se već šest meseci kanim da skoknem do Novog Sada pa razmišljam kako bi super bilo da ste ovde negde u komšiluku. Verovatno ona Vlajkova tema sa intenzivnim razmišljanjem o problemu ima smisla. Tako sam uspeo i poslodavce da ubedim da posao prebacimo na dve ulice od moje kuće. Samo ne znam koji će mi motor kad sam vas mentalnom snagom rasporedio tako da mogu svuda peške. Ništa, pristavite još jednu kafu kad se uselite. Pristavi i ti, kako stvari stoje! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 19, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan E super. Otvarate mi radnju pod prozorom. A baš se već šest meseci kanim da skoknem do Novog Sada pa razmišljam kako bi super bilo da ste ovde negde u komšiluku. Verovatno ona Vlajkova tema sa intenzivnim razmišljanjem o problemu ima smisla. Tako sam uspeo i poslodavce da ubedim da posao prebacimo na dve ulice od moje kuće. Samo ne znam koji će mi motor kad sam vas mentalnom snagom rasporedio tako da mogu svuda peške. Ništa, pristavite još jednu kafu kad se uselite. Pa pristavi i tu kafu mentalnom snagom... ili se javi Bebi kada dolaziš da te čeka Danas smo počeli da radimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 19, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeeee fala "$%"#%"# ;D ;D ;D super za znati, kad se otvara.... Danas! Jbg... Beba upravo zatvara Radno vreme od 13-20h za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 19, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosli Pa u pravu si Bolje se našli! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 19, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa pristavi i tu kafu mentalnom snagom... ili se javi Bebi kada dolaziš da te čeka Danas smo počeli da radimo! Ovaaaaj... bio sam danas. Bogami... ima se tamo šta videti. S punim poštovanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...