miinja 1568 Napisano Maj 15, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Луј неопрен колена Уармерс * Направљен од топлог неопренска материјала. * Појединачно са подесивим два Велцро затварања * Може се носи преко панталона * Материјал: 78% полихлоропрена, 22% најлон cena 1000 dinara veličina l - xl novi tel 064 85 03 565 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 16, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan To su grejaci jel tako? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 16, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan To su grejaci jel tako? Da, grejachi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan * Појединачно са подесивим два Велцро затварања A šta je to Велцро? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 16, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan * Појединачно са подесивим два Велцро затварања A šta je to Велцро? :D :D :D :D Ja ne znam zashto...al crkoh od smeha :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 16, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Uzecu ih ja, al kako? Ajd ako dolazis za BG, ili neko tvoj, 0649657773 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan * Појединачно са подесивим два Велцро затварања A šta je to Велцро? :D :D :D :D Ja ne znam zashto...al crkoh od smeha :D ni ja ne znam sta je ali tako je preveo google prevodilac sa nemackog to je valjda kopcanje na cicak ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 16, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Isto što i kaladont, imalin... ;D Ime proizvođača čičak trake. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Isto što i kaladont, imalin... ;D Ime proizvođača čičak trake. e pa stručnjak nije ime proizvodjača čičak trake Louis Neopren Kniewärmer * aus wärmendem Neoprenmaterial. * individuell einstellbar durch 2 Klettverschlüsse * können auch über der Hose getragen werden * Material: 78% Polychloropren, 22% Nylon i sad kad se to prevede bude ono što je već napisano PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan dobra stvar,koristim ih od septembra i stvarno služe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan smao reci hvala za ovako nesto celu proslu sezonu sam ih nosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ovo gde da se kupi ovde u Srbiji, meni je potrebno, moze i od nekog drugog proizvodjaca..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlivan 0 Napisano Jul 8, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd - Petrovac Motocikl: zxmco 150-15 Prijavi odgovor kao problematičan hteo sam samo da pitam za one koji imaju ove louis-ove grejace da li su kao nogavica zatvorene tj. da li se navlace na kolena ili mogu samo da se prilepe i zategnu trakama ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan hteo sam samo da pitam za one koji imaju ove louis-ove grejace da li su kao nogavica zatvorene tj. da li se navlace na kolena ili mogu samo da se prilepe i zategnu trakama ??? Ne, obmotaju se oko noge i zalepe cicak trakama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...