Gaja011 10 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi nikad nije udaran , masina nije otvarana , ALI i u mestu i u voznji od 3500 obrtaja pocinje da vibrira????? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan a nisam rekao.....nikada nije skidana masina tj sraf ni jedan nikad pomeren Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mora malo vibrirati,a jel tako oduvek ili od skora pocelo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam osecao na nekih 4000 obrtaja da ima knedlu i tu nemirnije radi, ali sam to resio ciscenjem i stelovanjem karburatora... Ali da trese ??? hm... bas cudno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan tako je od kad sam ga kupio ( polovnog) svi ga pregledase i rekose , motor je kao nov taknut nije......probacu sa karburatorima, VIBRACIJA JE TAKVA DA TI VIBRIRA KOMPLETAN MOTOR , TRENUTNO MENJAM GRANE AUSPUHA POSTO JE JEDNA MALO ISTRULELA NA VRHU PA SE NADAM DA JE MOZDA NERAVNOMERAN RAD ZBOG TOGA.... AKO IMA NEKO IDEJU NEK BACI CISTO DA ZNAM STA SVE DA GLEDAM proverio sam sledece : skinuo sve plastike, sve srafove koji nose masinu, ma cak sam i viljusku provervao da nije opustena. Al nista do 3500 obrt super posle dobije vibraciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan sjebanu radilicu češ najprije osjetit na odmaračima za noge. kad oni stanu vibrirat otislo je sve u pizdu materinu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 15, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nesto sad i ja kontam na to ili na protivtegove(mislim da ima ,pa da se nisu pojebali,nznm)...ili magnet da nije u debalansu,moras proveriti najbolje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 15, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja se dosta bakcem sa tdm,ovima, imam ih i u delovima,ne bas sve ali imam dosta toga, kazes vibrira,mozda od kontra tega, a hoce to i od struje da radi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan momci hvala na savetima, ovaj kad pocinje sa vibracijom krece negde od napred , bem li ga, kao da grane auspuha pocnu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Maj 15, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan ja se dosta bakcem sa tdm,ovima, imam ih i u delovima,ne bas sve ali imam dosta toga, kazes vibrira,mozda od kontra tega, a hoce to i od struje da radi... Ja sam imao slican problem sa Suzukijem DR ,neprirodne vibracije, kvar je bio polomljena kajla koja fiksira kontra teg da bude u fazi sa radilicom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan hvala i na ovom savetu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan moguce da ,kaem ti ja,al ispitaj sve ostalo pa onda to na kraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan pa da, tako sam i planirao da ne bih odma razvaljivao masinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi i meni ste pomogli i meni trese ko lud na nogostupima sad znam sta da trazim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ako je na nogostupima a pritom nije ATX nego TDM - u tom slucaju svi pominju balans teg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan ako je na nogostupima a pritom nije ATX nego TDM - u tom slucaju svi pominju balans teg prvi i zadnji put kad sam osjetio vibracije na odmaracima za noge izletila mi je klipnjaca na hayabusi :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jbg izgleda da ti ne gine ontvaranje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan po svemu sto mi rekose izgleda da mi nije dobro uzubljen taj balans teg i nadam se da necu morati da otvaram masinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Glupo pitanje ali da li znas sta je balans teg? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan gomila gvozdja kod radilice koja sluzi samo za smanjivanje vibracija i to mu je jedina funkcija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 21, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti imas nekih posledica u voznji osim vibracija tipa slabije povlaci ili slicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ne ...motor radi i povlaci savrseno , samo je neprijatno sto pri toj vibraciji se cuje i plastika tj sve suji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan jaro, po mome bi ti bilo bolje da masinu skines dolje pa da se vidi sta je i kako je. bolje tako nego da budes kao ja godinu dana u potrazi za masinom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam varijantu rezervne masine , ali cu prvo da probam sve ostalo jer i onako nemam vremena od posla da se vozim pa cu lagano...a i rekose mi da je resivo tako da cu cim budem mogao da prionem na posao i onako su rekli ovakvo vreme do polovine jula Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porsa 24 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti problem. koje je rešenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...