Slaninar 630 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Važno mi je da ne duva previše kroz nju i da ima pristojnu ventilaciju kad se otvore vent. otvori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Maj 15, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko preporučiti model koji valja? Stara kaciga mi duva previše na brzinama preko 50 km/h, pa tražim nešto bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 15, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko preporučiti model koji valja? Stara kaciga mi duva previše na brzinama preko 50 km/h, pa tražim nešto bolje. Dođi do nas i probaj Duchinni D409 ili D419. Radimo i nedeljom od 10-15h. www.PEGAZ-MOTO.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Maj 15, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Dođi do nas i probaj Duchinni D409 ili D419. Radimo i nedeljom od 10-15h. www.PEGAZ-MOTO.rs Uzeo sam D409, vozio celu prošlu sezonu na nakedu. Sasvim OK za nakeda, ali na fejzeru (da li vizir motora baca više vetra u facu, ili zbog malo povijenijeg položaja sedenja) mi duva kroz vizir. Posebno se oseti kad je sunčani vizir podignut. Probao na nakedu i pri istim brzinama se ne oseti toliko promaja. Izem ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 17, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Dođi do nas i probaj Duchinni D409 ili D419. Radimo i nedeljom od 10-15h. www.PEGAZ-MOTO.rs Uzeo sam D409, vozio celu prošlu sezonu na nakedu. Sasvim OK za nakeda, ali na fejzeru (da li vizir motora baca više vetra u facu, ili zbog malo povijenijeg položaja sedenja) mi duva kroz vizir. Posebno se oseti kad je sunčani vizir podignut. Probao na nakedu i pri istim brzinama se ne oseti toliko promaja. Izem ga. ??? Logičnije mi je da na nejkidu više duva... Hmmm... Čudno... Donesi da je pogledamo. Možda pomogne "servis na 10.000" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Logičnije mi je da na nejkidu više duva... Hmmm... Čudno... Donesi da je pogledamo. Možda pomogne "servis na 10.000" Kaciga je sasvim OK, udobna, sve kopče i mehanizmi rade, samo me nervira malo taj "propuh" kad izađem iz grada. Naleteću za vikend, čim stane kiša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Uvex PS-480. Odlicna kaciga ako uspes da je pronadjes, cak joj ni vizir ne magli. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 19, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan ??? Logičnije mi je da na nejkidu više duva... Hmmm... Čudno... Donesi da je pogledamo. Možda pomogne "servis na 10.000" Kaciga je sasvim OK, udobna, sve kopče i mehanizmi rade, samo me nervira malo taj "propuh" kad izađem iz grada. Naleteću za vikend, čim stane kiša. Važi! Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je konkretan primerak bio faličan. Problem & rešenje su utvrđeni. Ništa bolje od zadovoljnog korisnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...