grof 651 Napisano Maj 13, 2010 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan TDM 850 2000. godiste cena 3600 Presao 36.000 km - pravih. Izuzetno ocuvan bez ikakve mane. Kupljen u Srbiji, ja sam treci vlasnik. Motor servisiran u Madjarskoj, servisna knjizica, nove gume, nov lanac i lancanici, nov filter vazduha. Uz motor ide i original BAGSTER kozna navlaka i kozna tank torba u boji motora, kao nova, WING RACK GIVI nosaci za zadnji i bocne kofere i GIVI MAXIA zadnji kofer 50 litara. Moze zamena za noviji motor vece kubikaze sprot-turing ili sl. (Hayabusa, ZZR 1400, 1200, itd...a mozda i tdm 900) telefon: 069/650060 begin_of_the_skype_highlighting 069/650060 end_of_the_skype_highlighting Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jes da sam imo TDM-a ali lepseg do sad nisam video . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jes da sam imo TDM-a ali lepseg do sad nisam video . pa kad ne znas da koristis photo shop effects ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jes da sam imo TDM-a ali lepseg do sad nisam video . pa kad ne znas da koristis photo shop effects ;D Cuti bre tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Maj 14, 2010 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno ko nov i voljen i mažen i ima za promenu original servisnu knjižicu i sve što treba da ima....e sad zanm da nije najjeftniji ali je zaista teško naći tdm-a u ovakvom stanju pa molim bez off-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nista lose mislio ali stvarno je motor prelep . Nemam reci odavno nisam video lepsi primerak . Srecno sa prodajom a i cena je po nemi ok . Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan no comment ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Champy 0 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Muzlja - Temerin Prijavi odgovor kao problematičan lepo-lepo! Svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada mi neće biti jasno kod Yamaha motora što npr ovaj gde su samo crna i crvena boja (naravno ako se izuzmu aluminijumski delovi) i oni stave žuti amortizer. Nego moje pitanje je jel se tripujem ili su retrovizori menjani? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Maj 20, 2010 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori su original.... Cena zbog lošeg vremena za 100e niža 3500e ;D A i nova slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...