bigbad86 825 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Dva Skutera u METRO-u bas jeftino. A i ne izgledaju lose... Sta mislite o njima? Prvi je Sprint Falcon i kosta 520 eura 2T, vazdusara, 2.8kW na 7500 obrtaja. Kurbla i starter. 87 kila. Drugi je Sprint Fvision i kosta 540 eura 125 4T vazdusara, 5.6kW na 8000 obrtaja. kurbla i starter. 120 kila. Oba su poprilicno jeftina a ovaj od 125 sasvim solidno IZLGEDA... Pa jel imate neka misljenja. Kakav je koji? Jel ga ima neko od vas? Ne zalazim mnogo u ove vaze "zute" vode pa ne znam ;D OFFTOPIC ZANIMLJIVOST: http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.oglasibeograd.com/user_media/logo/images/2588.jpg&imgrefurl=http://www.oglasibeograd.com/Sprint-Falcon.html&h=333&w=250&sz=20&tbnid=JltEFLv77XY1wM:&tbnh=119&tbnw=89&prev=/images%3Fq%3Dsprint%2Bfalcon&hl=en&usg=__JKw3u6lf-HBWn6VLZIWgm_6-J8M=&ei=wMfmS6vUKpehOJ33wKoH&sa=X&oi=image_result&resnum=1&ct=image&ved=0CBsQ9QEwAA Neki kreten prodaje ovog od 2T za 900 eura polovnog 2 godine! Cuvajte se trulih oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa fvision je ok , kinez kao i svaki drugi od 125 , po meni cena je bash povoljna ... kome treba tako neshto .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 9, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ bigbad86 Malo mi ta cijena nije jasna... ??? :o http://www.sprintscooters.com/bih/Fvision.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta fali ceni... ok motor i cena.. inace motori i skuteri uopste su precenjeni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan @ bigbad86 Malo mi ta cijena nije jasna... ??? :o http://www.sprintscooters.com/bih/Fvision.html Sad sam proverio pamflet jeste cena je ok 54.268 dinara sa PDV-om. Jedino ako je stamparska greska mada sumnjam da bi na naslovnoj strani pogresili tako nesto... Zbog ovog Fvisiona sam i postavio skoro svaki 125ccm koji sam gledao je bio preko 100 000 din a ovo je stvarno dzabe. Pa da ti traje bar 20 000km pa posle da ga bacis, boli te uvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Moj ujak je pre 4 godine kupio FVISION bukvalno samo da premosti mesec dana između dva Malagutija (IMALO SE ,MOGLO SE).U ono vreme je bio plaćen 900€ ,nešto ga je zezao karburator na početku ali pošto je u garanciji rešil isu to i od onda je prešao 9000km,pre neki dan je promenuo fabrički akumulator.Možda se tako potrefilo ali stvano nije imao nikakav problem sa njim, tako da mu se za grad svarno isplatio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kolko moze da ga gari Fvision? Kolko trosi jel znas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Pitaću ujaka koliko troši ,a ide sa njim 90km/h (190cm;110kg) išao sam uporedo pored njega sa mojim motorom tako da mislim da je otprilike tačno.Kao i svaka 125ccm gubi snagu na usponu ali bez problema se penje na Frušku goru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 9, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ bigbad86 Malo mi ta cijena nije jasna... ??? :o http://www.sprintscooters.com/bih/Fvision.html Sad sam proverio pamflet jeste cena je ok 54.268 dinara sa PDV-om. Jedino ako je stamparska greska mada sumnjam da bi na naslovnoj strani pogresili tako nesto... Zbog ovog Fvisiona sam i postavio skoro svaki 125ccm koji sam gledao je bio preko 100 000 din a ovo je stvarno dzabe. Pa da ti traje bar 20 000km pa posle da ga bacis, boli te uvo... Jbt-e onda je to bash cijena Cool. :o Da ga za te novce mogu kupiti ovdje u RS BiH, uzeo bih ga da mi stoji u sobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan to ti kazem ako nije greska stvarno je mnogo jeftino! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je super cena za fvision,samo dal znas u kom metrou?ili se to odnosi na sve?sad cu otici da vidim u metrou posle galenike na novosadskom putu pa javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javi. Ja sam dobio onaj Pamflet sto ti stize na kucnu adresu. E sad dal je stamparska greska ili nije nemam pojma ne bi valjda toliku gresku napravili jer jer reklama na naslovnoj strani. Bio sam u nasem KG METRO-u i nisam ga video. Pise da ponuda vazi od 6 do 19 Maja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da tu postoji jedna caka iliti zajebancija oko registracije, a ogleda se u tome da mislim da mora da se ragistruje na firmu kada ga kupis-tj da bude reg na ime one firme koja je i vlasnik metro kartice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan MA otkud ti to? Samo ako ga kupis BEZ PDV to moras da uradis. Tada kosta 45.990 a ovako normalno je 54.268din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je tako, znam da sam se nesto oko toga ubedjivao sa drugarom, a nisam se setio da ako pazaris sa normalnim PDV da onda moze klasicna registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da kupim Falcon-a pre dve godine na sajmu i tad je bio ~1000e. Dopalo mi se to sto je dosta veliki skuter a ima 50ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da kupim Falcon-a pre dve godine na sajmu i tad je bio ~1000e. Dopalo mi se to sto je dosta veliki skuter a ima 50ccm. Pa kako je moguce da je upola cene?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad bio sa drugarom do metroa,imaju samo falcona a ne fvisiona,koga smo i isli da pogledamo,sa pdv-om kosta 51000 i uopste nije los,da je ranije bila ova akcija uzeo bi ga umesto mog sigurno,dobro moj je malo lepsi!! ;) e sad kazu da nemaju fvisiona,kao mozda ima neki drugi metro,al imaju akcije na svakih 2 nedelje,ako se ne varam cetvrtkom,i da oglasavaju te akcije u tom nekom pamfletu a i na njihovom sajtu moze da se vidi!tako da drugar(dejan zemunac) gleda gde da pozajmi pare!a realno dobra je cena za to sto nudi tako da....pravac metro :o ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Mogu proveriti sutra u METROu u Novom Sadu,Pa javljam u toku prepodneva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Cek Falcon je onaj mali scuter... nije kao Fvision... MAXI...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Cek Falcon je onaj mali scuter... nije kao Fvision... MAXI...? Falkon je po velicini tockova i medjuosovinskom rastojanju poput FVision-a, samo je FVision malo masovniji i naravno ima 125ccm, za razliku od 2T 50ccm na Falkonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Falcon: 1830mmX705mmX1165mm Fvision: 2040mmX680mmX1183mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan falcona ima u bg, a classica u ns, ostalih nema mora da se reg. na firmu vlasnika kartice :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je dosta mala zato sto su to stari modeli i na rasprodaji. Cuo sam i da pocinje od skoro neki novi zakon o zastiti potrosaca i dvogodisnjoj garanciji a na ove modele ne bi mogli da daju toliku garanciju (tako sam cuo od konkurencije ). Inace Fvision je stvarno fino skuterce osrednjeg kvaliteta, obicno ima po koji mali problem sa sitnicama koje su normalne za vecinu kineza. Za ove pare je stvarno vrh ponuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Samo je pitanje toga dal mora da se registruje na firmu ili ne?!nesto je pisalo pored skutera da se registruju na pravno lice al i se spominjalo nesto i oko fizickih lica....zaboravih da pitam za to ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...