gogo42 69 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se PREGRIJAVA, i svaki put izgori dihtung glave tj gumica silikonska - termostat izvadjen - vodena pumpa radi -cilindar hilznovan prije 800km -stavljan nov klip svaki savjet je dobro dosao,,,,....... od ponedeljka rasklapam,,,a idem na to da je hilzna dobila pukotinu ujendo i aluminijumski cilindar,jer nabija pritisak u ekspanzionu bocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan termostat mora da ima u letnjim uslovima i najbolje sipaj antifriz nego vodu jer tacka kljucanja antifriza je na 120-127 stepeni zavisi od proizvodjaca a moguce da ima neki problem u gornjem delu cilindra i glave........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan jos ovo mozda nije ostavljena dovoljna tolerancija u cilindru.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan il je klip krs pa se siri,a mozda je pukla glava(90 %)pa tuce la komresion u bocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Glava nije pukla 100%,,,a klip je nov Asso Werke,,, posto sam to sve sredio kako treba,,a cilindar je hilznovan,,,bojim se da nije losa hilzna,,pa da nije napugo i cilindar(aluminijum),,, Pravi mi pritisak u ekspanzionu bocu Nego JOS JEDNO PITANJE,,, dva puta sam stavljo SILIKONSU TEFOLONSKU GUMICU--Dihtung Glave pa mislim tu nema vise do 80-90 C temperature Dal mogu da stavim obicnu gumicu teflonsku,,,npr.Hidraulicna gumica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e jbg sad il ovo il ono il kurac bi ga znao ,moze biti i hilzna i gumica i 100 k...raca,stavi original gumicu i proveri hilznu i sta da ti kazem jos,skini pa ces videti,najbolje ti je to da uradis druge nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...