motor_che 417 Napisano Maj 5, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Upomoc, vozim silver winga 600 ABS i imam problem sa diskom: naime plocice mi ne hvataju ceo disk i vire oko 1cm, gde god sam gledao specifikaciju kazu da je 256m, ali meni tu nesto ne pasuje. Moje molba je da mi neko sa SILVER WINGOM ABS izmeri svoj precnik diska i nadam se slanjem informacije uskrati mnogo muka... HVALA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan silver winga 600 ABS ima disk 276mm bez abs-a 256mm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 5, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Šta je bilo, šta je bilo?!?! Zapalio ti se stan?? Upao si u šaht? Zaglavio se u liftu?? :o Ne... treba ti informacija u vezi diska kočnice. Kako bi bilo da postaviš precizniji naslov onda, a ne ovakav alarmantni i neodređen? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Šta je bilo, šta je bilo?!?! Zapalio ti se stan?? Upao si u šaht? Zaglavio se u liftu?? :o Ne... treba ti informacija u vezi diska kočnice. Kako bi bilo da postaviš precizniji naslov onda, a ne ovakav alarmantni i neodređen? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Maj 6, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala... od sad cu bolje paziti kakve naslove stavljam ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...