srdjan73 26 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Čujem malopre na studiju B, da je oko 15:40, u ulicu Vojvode Stepe oborena devojka na motociklu i da je prevežena u UC. Zna li neko nešto o tome? O kom se radi? U kakvom je stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja tamo znam njih dve sto zive zeleni i crni kawasaki su u pitanju, er6 zeleni i ninja 250 crni da nije nesto od toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Da jbt, zelenu kawu vozi Tanja...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan crnu ninju 250 vozi moja drugarica Kiyo, nadam se da nije ona, vec je imala nekoliko udesa, provericu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1471 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki info? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Samo mogu da potvrdim da nije Tanja(zelena kawa)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Maj 5, 2010 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu ovo na Studiu B pogresili, ja sam juce 04.05 u 16:05 prosao tuda i video oborenu Vespu, klasicno uzimanje prvenstva majmun il majmunica u Golfu II sa SA-tablama, moguce da je ovo SA za saban(ka). Inace Vespa je isla uz V.Stepe a ovaj se isparkirao presekao ulicu i isekao Vespu. Evo skice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo su javili da je oborena devojka na motociklu i da je prevežena u UC sa povredama. Ne bi bilo ništa čudno i da su izgrešili sa informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu ovo na Studiu B pogresili, ja sam juce 04.05 u 16:05 prosao tuda i video oborenu Vespu, klasicno uzimanje prvenstva majmun il majmunica u Golfu II sa SA-tablama, moguce da je ovo SA za saban(ka). Inace Vespa je isla uz V.Stepe a ovaj se isparkirao presekao ulicu i isekao Vespu. Evo skice Mislim da nije ok generalizovati sve vozace iz Sapca zbog neke gluposti,mozda je to neki tvoj sugradjanin koji je kupio auto u Sapcu,na sta bih licilo da ja sada kazem da i BG moze bito Bolesno glupi i sl... svasta... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Maj 6, 2010 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije ok generalizovati sve vozace iz Sapca zbog neke gluposti,mozda je to neki tvoj sugradjanin koji je kupio auto u Sapcu,na sta bih licilo da ja sada kazem da i BG moze bito Bolesno glupi i sl... svasta... > Nemoj da se ljutis, pogresno si me shvatio, bas je tako kao sto si napisao " BG moze bito Bolesno glupi" JA- jadnik, jednostavno me to SA asociralo na sabana, nikakve veze sa Sapcem, vec je to njegova/njena licna registraciona tablica. Skoro svaki dan prolazim tuda i skoro svaki dan neki majmun il saban mi digne broj otkucaja srca. Tacno sam u glavi video kako je izleteo gledajuci samo levo, sta desno je riba na Vespi isecicu je i nikom nista, krivo mi je sto njega tranvaj nije isekao pa bi sledeci put izasao iz kola da pogleda dali moze da se nekde ukljuci il da skrene > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Maj 6, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije ok generalizovati sve vozace iz Sapca zbog neke gluposti,mozda je to neki tvoj sugradjanin koji je kupio auto u Sapcu,na sta bih licilo da ja sada kazem da i BG moze bito Bolesno glupi i sl... svasta... > Nemoj da se ljutis, pogresno si me shvatio, bas je tako kao sto si napisao " BG moze bito Bolesno glupi" JA- jadnik, jednostavno me to SA asociralo na sabana, nikakve veze sa Sapcem, vec je to njegova/njena licna registraciona tablica. Skoro svaki dan prolazim tuda i skoro svaki dan neki majmun il saban mi digne broj otkucaja srca. Tacno sam u glavi video kako je izleteo gledajuci samo levo, sta desno je riba na Vespi isecicu je i nikom nista, krivo mi je sto njega tranvaj nije isekao pa bi sledeci put izasao iz kola da pogleda dali moze da se nekde ukljuci il da skrene > Sto jeste jeste!Razni ljudi dolaze sa svih strana u Beograd i ja mislim da su oni velika pretnja u voznji.Prosto ljudi nisu navikli na ovakav tempo voznje.Svaki dan se susrecemo sa vozacima sa strane.Necu da generalizujem ali vozaci sa strane prave dosta problema u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da da, u pravu si stranci kamiondzije taksisti zene za volanom biciklisti pijani pesaci policija i besni motoristi prave dosta problema u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...