Jump to content

Moto Zajednica

POMOÆ CHOPPER

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova

ajde probaj da budes malo detaljniji ...a mogo bi i da postavis neku sliku ...

prince 125a koji proizvodjac...ako je kinez ili korejac bezi od toga koliko te noge nose ....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

On je prosle godine bio na sajmu 1300 ili 1100 sa popustom... ne mou da se setim.. Neki kinez je sigurno, bio je jedini motor na tom standu medju skuterima...

Lepo izgleda na oko ali je sve to niklovana plastika i ne odise mi nesto pretrano kvalitetom...

• U prolazu, 11 postova

vidi ovako ...neki od tih silnih motorica su radjeni po hondinoj licenci ...al to nema h od honde ...

imam poznanika vozio je to (izvinite na izrazu )govno, lepo se vozio celih 400km posle toga krecu problemi ...motor pisha na sve strane ... a ima i nekih ovde na forumu koji su vozili kineza koji je poceo da se topi ... sta da ti kazem ...za te pare mozes naci ozbiljan motor ...

evo prosli mesec je kupljen boldor 900 za 1020e

ja ti iskreno savjetujem NIKAKO ...BEZI OD TOGA KO DJAVO OD KRSTA ...

lepo on izgleda al lepo se i kvari ...

a i pokusaj da poslusas onu narodnu

KOLKO PARA TOLKO MUZIKE ...

:wink:

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

ah, obozavam ove sa koliko para itd. parolama, sta onda fali tom boldoru, prosvetli nas neuke?

Naravno, ako i za boldor vredi koliko para parola......

U prevodu, ne kupuj nista jeftino, jedino se tako ne mozes preci za male pare, sve sto skupo platis, pa skupo odrzavas, to je sjajno, normalno da nisi lud da se hvalis kako sa skupim motorom isto imas problema, samo su redji i skuplji.

Mozda bi ipak najbolje bilo da se pise nekako iz vlastitih iskustava te da se tako i savetuje?

Uzgred, Prince je zaista tacno toliko kostao nov i prosle godine, zaista je radjen po licenci hondinog motora iz CM modela, nema vibracija ali to je realno nejako (postoji nesto snazniji agregat ali sav trese, nije mu moguce smanjiti vibracije pa nikad nije ni usao u ozbiljniju proizvodnju do ovih kineskih prodaja stare tehnologije). Malo trosi, registraciju neces ni primetiti ali je malen i nejak, za nekog skromnijeg stasa izgleda jako lepo (jedan od lepsih koje sam video ali supruga ga nije htela jer joj se ne svidja volan), ali vec dvoje na njemu izgledaju pomalo groteskno. Sad, kako vuce dvoje, zaista mogu samo da pretpostavljam spram onoga sto sam isprobavao na njemu sam. Uvozi ga jedna novosadska firma ali po unutrasnjosti sam ga vidjao i za znatno krupnije novce ponudjenog.

• Drug član, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago

Moj savet je dodaj jos malo pa pazari neki polovan ekstra ocuvan motor

od ozbiljne firme.Prvo sto ces biti zadovoljniji jer vozis proverenu

stvar,drugo postoje delovi,trece imas majstore,cetvrto lakse ces ga prodati kao polovnog ako pozelis nesto drugo.

Prijatelj je kupio neki kineski bajk na oko je bio sjajan.

Ali se veruj mi nije bas navozao.Cackali smo stalno nesto i prepravljali.

Uzas prekidaci su gubili kontakt,safovi su se odvrtali i stalno je nesto

crkavalo.Na kraju je grozno poceo da rdja i da topi plastike koje su

toliko ispucale da nam se smucilo da ih vise lepimo i farbamo.

poucen tim iskustvom odustao sam od kupovine tih na izgled

povoljnih motora.

Veruj mi nisam se pokajao,samo treba da se potrudis i potrazis

nekog lepog polovnjaka i zadovoljstvo nece izostati.

• Drug član, 1414 postova

I prosle godine je isto kostao (1300e), s tim sto su mu sada dodali nesto vise dodatne opreme. Izgleda super, bilo bi super da nadjes nekog ko ima isti takav i jedan savet: ne slusaj price tipa, "ja nikad ne bih vozio kineske kante, bezi sto dalje ot tog smeca itd, od ljudi koji nisu nikad seli na kineski motor, tj, ne slusaj price povezane sa predrasudama. Nista ti ne znace ni poredjenja drugih kineskih motora jer to nije nikakav reper. Zamisli poredjenje dva evropska vozila, juga i majbaha npr. Koliko vidim ovde ti niko nije mogao pomoci, osim donekle lanchia 88 savetom. Ja znam ljude koji se non stop vozaju kineskim motorima i odlicno ih sluze, mada ni to nije nikakav reper. Tebi treba vlasnik princa 125!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja