Bankbase 50 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, još sam u fazi prilagođavanja na BMW-u F650 CS (2003 godište). Naime, ovo mi je četvrti motor do sada. Prvi je bio skuter Peugeot Vivacity, i po lepom ga pamtim, pogotovu nakon skidanja blokada. Nažalost, sad se neko drugi vozika sa njim, ili je rastavljen na delove, s obzirom da je ukraden jedne noći ispred moje zgrade... nakon toga, kupio sam nov Keeway 150 cc, ima neku oznaku sprint ili speed, i prodao sam ga cim sam polozio za A, jer je jaaaaako nepouzdan u finalnoj izradi (delovi su se raspadali na novom motoru!). Njega sam zamenio sa Piaggio Beverly-em 400 cc, koji je savrsen motor za grad, ali savrsen. I to ne samo za grad, obisao sam Srbiju uzduz i popreko, terao ga jako lepo i daleko. Ovog proleca, ipak, zamenio sam ga sa ovim BMW-om, naravno zbog rastuce zelje za putovanjima, za sta Beverly ipak nije, najvise zbog polozaja sedenja. I sad polako, navikavam se na BMW-a, a i on na mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 964 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo Dobrodosao pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 4, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Tvoj motor je vrlo sličan BMW-u F650GS. Ovde imaš temu o održavanju ako te zanima: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=41867.0 Takođe imamo i temu za vlasnike BMW-a gde možeš da potražiš pomoć ili upoznaš ostale vlasnike BMW-a radi druženja: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33818.0 Još jednom, dobrodošao na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici. Motoholic, hvala na linkovima, tvoje uputstvo sam pročitao i pre nego što sam se registrovao Evo pitaću nešto što me kopka na temi za BMW-e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao, uzivaj na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zr 0 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan welecome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Maj 10, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 10, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...