Nick 10 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Africa Twin 1996. Uvezena pre 2 godine iz CH. 51500 km, nove Michelin Anakee gume, visoki vizir, centralni stender, H&B crash bar. Reg do kraja meseca. Presao sam 10.000km sa njom i nisam imao nikakav problem osim pucanja sajle kvacila. Tel 064 1129695. Kragujevac. Kupio sam drugi motor pa zamene ne dolaze u obzir. Cena je 3500 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima KW? Ima modela koji su uštrojeni za švajcarsko tržište zbog manjeg poreza... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan I josh ako bi hteo da menjash za auto... GOLF IV TDI 54.000 km... Prvi vlasnik... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick 10 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan @ Cope U saobracajnoj pise 26.5 KW. Ja moram priznati da se ne razumem u to bas najbolje, u gl. kod mene je motor za 2 godine presao 10.000km pretezno u dvoje i isao je bolje nego moj prethodni motor Kawasaki KLE 500 koji je imao 50KS tako da verujem da je ovo otvorena verzija sa svih 60KS koliko valjda i ima Africa. Ja sam ga vozio onako kako sam ga kupio @ TAZZ Hvala na ponudi, ali ne treba mi auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...