tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nznm koje ulje nece trositi,motul mi ubi ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan nznm koje ulje nece trositi,motul mi ubi ??? ??? ??? ??? ??? ? U cemu je problem,koji motul si koristija i svako koliko mijenjas ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan motul mineral sipo i odma ujutru kad sam upalio dimi ko luda i posle minut prestane tj kad se ugreje,unutri sve ko novo skido sam,tefloni dobri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Koji Motul? Ja livam Motul 5100 15W50 i nemam problema Svako koliko kilometara mijenjas ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ovo nije 5100,a ovo prvi put menjam posto sam ga skoro uzeo,1.9 l sam sipo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Neznam sta bi ti rekao popricaj sa vlasnikom,mozda motor ima puno vise kilometara nego ti je rekao i lako moguce da je teflon bija unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nesto cu videti pa cu ti bas javiti sta je,hvala drugar na savetima,pozzz 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...