Laura 0 Napisano Mart 29, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Matjaž Lavriè iz Ljubljane,nadimak mi je Laura.Imam 38 godina,radim u državnoj upravi,skupljam stare kamere i sliène stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitam ti , ti si 1000-ti clan na nasem forumu. Dobrodosao i zdravo nam bio ovde prijatelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Mart 29, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, a ti si i zvanicno 1000-ti clan (molim admine da me isprave ako gresim ) tako da castis ceo forum pice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovana 1 Napisano Mart 29, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao hiljaditi!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 29, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 29, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da ti cestitam, pa onda da ti pozelim dobrodoslicu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laura 0 Napisano Mart 29, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Lep pozdrav iz Ljubljane Hvala vam za dobrodošlico i èestitke.Stvarno sam iznenadžen.Tisuèi èlan...Moram zahvaliti i Miloševiè Dušku iz Beograda koji mi je priporuèio vašu moto stranu. Duško HVALA Izvinite za moguèe greške u tekstu jer mi srbski ne ide najbolje,a nadam se,da èete me razunjeti. Lp Matjaž Lavriè - Laura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 29, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav fantje :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Mart 29, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i sve cestitke. E bas mi je drago sto si ti 1000 clan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Mart 29, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrtav Laura,dobrodosao. Nego,procitao sam ovdje na forumu da hiljaditog clana ocekuje i vrijedna nagrada,pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 30, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 30, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Lahko pozdravljeni gospon Laura... p.s. Može li neka slièica Royal Enfield-a za momke sa foruma :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Laura 1K!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 30, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Mart 30, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Op Laura.... Dobrodošao. Kažeš da skupljaš stare kamere.... dogovoreno! Dajem staru kameru za staru Laverdu 12003C. A? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Mart 30, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao hiljaditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Mart 30, 2007 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Lahko pozdravljeni gospon Laura... p.s. Može li neka slièica Royal Enfield-a za momke sa foruma :wink: Pozdrav i laverde naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 30, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Mart 30, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosho, cestitam na kolekciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Mart 30, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan DOBRODOSO STARINO!!! :redflag: PS. Posebno mi se svidja tvoj ROYAL ENFIELD!!! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laura 0 Napisano Mart 30, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Izvinite sto se nisam prije javio.Bas sada sam se vratio iz sastanka Laverda SLO.Probat cu staviti par slika od Royal Enfielda,ako mi ne uspije mozete ji vidjet na : www.motorclassics.si Tako izgleda kada dobiješ u sanducima 12 komada Royal Enfield na dvorište.Na svu sreèu su novi vlasnici dolazili jedan po jedan ( naruèeni na sat,kao kod zubara ).Kad sam završio sa poslednim sam bio stvarno umoran,tako da se svoga novog motora nisam mogao radovati.Bitno je da sam izdržao pritisk novih vlasnika,jer su bili ko mala deca,stalo ista pitanja : U kom sanduku je moj motor?,Kada èeš sklopiti moj motor?,Ja hoèu,da se vozam.... Kuku lele. Sada je sve uredu i svi se lepo fino polako vozamo, brzo ne ide jer ovaj motor nije HAJABUSA al ima druge kvalitete. Lp Matjaž Lavriè - Laura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava Laura i dobro Nam dosao. Sve cestitke za titulu 1000 clana! Lepi motori i bas lep hobi. Ti stvarno znas da uzivas u zivotu. Sto se tice jezika ne brini. Znas Srpski mnogo bolje nego vecina nas Slovenacki. A i da ne znas jezik, sporazumeli bi se makar rukama i nogama , bitno je da volis motore!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Laura, malo kasnim sa dobrodošlicom, ali tek sada sam pristupio sajtu. Posebno mi je drago što si baš ti poèasni èlan, dobrodošao. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Mart 31, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao tisuciti clanu ! Pablo, jel do sad svaki 1000-ti clan dobijao TV-prijemnik? Ako jeste red je i Laura da dobije ! Salim se Ziv bio ! Ej, ja imam 48 godina, i kad vidim da tebi kazu STARINO, ja se osecam jos starije- MOMCCINO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Mart 31, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Laura! Prepoznaæeš ovde i dobre ljude, nisu svi kao NajZli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...