Deki ZeMuN 5 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan molio bi sve koji mogu TACNO da mi objasne sta bi dobio KONKRETNO kada bi stavio DINO JET KIT na moju hondu cbr 600f4,na motoru imam i k&N FILTER i sprtski auspuh!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobio bi analogni power commander Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Znaci dobra stvar,(ZA istu ptrosnju goriva vise snage)ako se nevaram??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Trosice mic vise, ali ces dobiti na snazi. Samim tim ces imati vise snage u manjim obrtajima pa ces manje vrteti masinu. Istu stvat stavljam, samo jos da skupim za auspuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne mozes vise snage za istu potrosnju dobices vecu potrosnju i vise snage, malo ako uopste primetno inace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me razume, trosice malo vise, ali ce dobijati snagu na 7 hilj koju je pre dobijao na 8,5 hiljada... npr.. Grubo receno... Obrni, okreni, dupe je pozadi.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 2, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze Kengurrrr, tres'o ne tres'o, zadnja kap uvek zavrsi u gacama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko to poveca potrosnju i koliko snage poveca??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo jedva primetno sto se tice snage, a potrosnja za nijansu primetnija, bar kod mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Sa obzirom da je 600 osetices, potrsonju ne bi smelo da digne vise od litar max... Jos kad bi promenio odnos lancanika to bi bila prava stvar... A poznajuci tebe, koji ne juris krajnje brzine, to bi trebao da uradis... P.S. Javi se bre Deksone, svrati da vidis Yamahu... edit: SSZGO, ti ne osecas mnogo jer je tebi to stvar elektronike i trazi fino podesavanje. A kod nas nema ko da ti to odradi, a to sto si sam cacakao tj ubnacivao mape je nesto drugo. Ovde su u pitanju dizne, cim su vece dizne veca je i explozija, samim tim i snaga. Sto znaci da na karb nemaju elekronska podesavanja, ali opet ne moze ni svako da ti usteluje karburatore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan "" Ovde su u pitanju dizne, cim su vece dizne veca je i explozija, samim tim i snaga "" :D.....bilo bi lepo da je tako...ispada da nam onda samo trebaju vece dizne ;D Potrosnja se nece povecati a motor ce ti bolje povlaciti sa manjih obrtaja.Najvecu razliku ces osetiti izmedju 3000-7000 obrtaja i motor ce jednostavno bolje reagovati na svako dodavanje gasa a sto se konjske snage tice ako se sve dobro podesi grubo oko 2-3 konja (sa k&n i izduvom). P.s. "SSZGO, ti ne osecas mnogo jer je tebi to stvar elektronike i trazi fino podesavanje. A kod nas nema ko da ti to odradi" [glow=red,2,300]........ima,ima [/glow] ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan "" Ovde su u pitanju dizne, cim su vece dizne veca je i explozija, samim tim i snaga "" :D.....bilo bi lepo da je tako...ispada da nam onda samo trebaju vece dizne ;D Potrosnja se nece povecati a motor ce ti bolje povlaciti sa manjih obrtaja.Najvecu razliku ces osetiti izmedju 3000-7000 obrtaja i motor ce jednostavno bolje reagovati na svako dodavanje gasa a sto se konjske snage tice ako se sve dobro podesi grubo oko 2-3 konja (sa k&n i izduvom). P.s. "SSZGO, ti ne osecas mnogo jer je tebi to stvar elektronike i trazi fino podesavanje. A kod nas nema ko da ti to odradi" [glow=red,2,300]........ima,ima [/glow] ;) Ja ne vidim gde nisam bio u pravu i sta sam pogresno rekao, sa duznim postovanjem... Ali mi ovde pricamo o nekom minimalnom ulaganju i mislim da nisam rekao nista nerealno. Normalno da motor nece leteti, zna se koliko para mora da se ugura za 20konja... Mislim da si me bar ti dobro razumeo sta sam hteo da kazem. Nisam strucnjak pa ne mogu objasniti u detalje... U svakom slucaju pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ko to kod nas ugradjuje i steluje i koja bi cena bila za taj zahvat???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Deksone nazovi me pa cu okrenuti par ljudi da ti to odrade po nekoj normalnoj ceni... Imam neke momke na Vidikovcu, tj od mog komsije dobri drugari... Voze trke, poznaju materiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan na vidikovcu???da nisu lovrici???pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Da to je ta ekipa, Lovrici, Velibor Petrovic itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavio sam,sa njima se znam od 90-te ;)juce se bas cuo sa starijim(ivanom).baci im pozdrave od mene kad ih vidis a naravno i tebi druze veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam se ja sa njima licno, znam momke iz vidjena(kupili smo ZX9 od njih,), par puta se sretali po nekim mestima nista spec... Moj komsija je dobar sa tom ekipom, tj sa njima se vozi... Znam Velibora, ja sam mu bivsi zet kojeg ne moze da prezali... ;D ;D ;D Sala naravno, a ti Deksone javi se bre, svrati... Takodje pozdrav od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ocu prijatelju,trenutno sam u nekoj guzvi!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...