Peki 1215 Napisano Maj 2, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo jako retko a od skora, malo malo kad krenem da palim motor on krene da zavergla i onda kao da "prokliza" i počne da "krlja" E sad da ne čekam skroz da rikne, zanima me, da li se isplati to servisirati jer se na netu za neke pristojne pare (cca. 30 eur) može naći "repair kit" za bendix koji izgleda ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ako je tako,menjaj pod hitno jer ce ti sve cesce i cesce proklizavati,nemoj cekati jer ce ti otici i kucista tih valjcica gde naleze(ako vec i nije pocela da se skida cementacija)a koji je motor u pitanju?predpostavljam neki enduro il tako nesto sa 1 ili 2 cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 2, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan mali boldor, honda 750f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 2, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan i men se to desava, traje vec godinu dana .. ali ne tako cesto ... ove godine mi se desilo samo jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 2, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan meni na žalost sve češće i češće :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 2, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da pozoves Bokilica, on ce te posavetovati sta da radis... Secam se da je arsa napravio bendix na strugu dok je vozio Hondu Rebel... Nije to veliki kvar/problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Na burazerovoj CB 450 s smo taj problem resili novim rolnicama ali uvecanim ( precnik ) za jednu desetu. Veci je problem doci do frajlaufa ( barem na CB 450 ) nego popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 2, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Na burazerovoj CB 450 s smo taj problem resili novim rolnicama ali uvecanim ( precnik ) za jednu desetu. Veci je problem doci do frajlaufa ( barem na CB 450 ) nego popraviti. sto jes jes,mora se otvori na pola.. mozda se desi da ja imam rezervni u kompletu fraj lauf, a ima ga i negro kolko mi se cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 2, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan he he he...ja bolje prvo tebe da cimnem patek onda da otvorim temu Aj potraži to pa da se čujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Oce ovim sitnijim klipovima da pukne celo pa feder prodje kroz njih i onda zezea. Ili se veliki potroshe... Mora motor na pola (ko shto reche Bokilic), pa kad se skine donji poklopac onda radilica... i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan moj ortak na DR650 iskrljo skroz da nije mogao vishe da pali ... ali nashli mi majstora koji je uspeo za male pare to da napravi ko novo i josh i da radi ... ;D da ne reklamiram kome zatreba nek pm pa cu mu dati broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan moj ortak na DR650 iskrljo skroz da nije mogao vishe da pali ... ali nashli mi majstora koji je uspeo za male pare to da napravi ko novo i josh i da radi ... ;D da ne reklamiram kome zatreba nek pm pa cu mu dati broj To je slaba tacka na DR svima je riknuo.....i ja sam vozio dok ga nisam skrljao da vise nije mogao da zavrti..inace ceo set sa sakom zupcanika kosta 220E ako je to napravio svaka mu cast.... Interesantna stvar ja dobio delove onako u onoj vakumskoj kesi i rasturio motor ubacio sve direktno iz kese, sastavio i da upalim on vrti u prazno....ja odma skapiram da lezaj stoji naopako...ja rastavim i okrenem i sve radi OK. Prodje neko vreme zove prijatelj kaze mi sastavili i oni DR vrti u prazno...ja mu kazem da okrene i radi.........fazon je sto su oba seta naopako okrenuta u kesi.......malo cudno za Japance mora se reci???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan srbija shta reci , sve moze al 220e ovaj moj ortak ne bi dao pre bi bacio dr-a u savu ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. sve zavisi sta ocekujes od motocikla, ja ujutru idem na put od 3000km pa ti vidi? ne mozes sa krsem i nesigurnim anlaserom da se lagodno vozis...a upaliti DR na gurku je ozbiljan poduhvat, pod uslovom da ima ko da te gura.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa srecan put ;D videcemo u exploataciji kako ce se pokazati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre dokle mislite sa terate te krntije Sektasi jedni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...