Vertigo 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha DT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan Jutros su mi stigle cipele koje sam narucio u Louisu i ispostavilo se da su mi male, jednom sam ih obuo u kuci. Znaci potpuno nove, u katalogu su 80e pa mozete nazvati na 063/569-074 da se dogovorimo oko cene. Evo link, da se informisete oko karakteristika ako ste zainteresovani http://www.getgeared.co.uk/PROBIKER_All-Season_Motorcycle_Boots HITNO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su to male koji broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vertigo 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha DT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan O boze, zaboravio sam broj da stavim... BR 44 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni velike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vertigo 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha DT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan Meni su prelepe, ako uspem da prodam narucicu opet, samo broj vece... xD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kolki ste bre to ljudi 44 i malo vam, ja mogu jedino plivam u njima;). U svakom sluchaju model koji mi treba pa hvala shto si rekao gde ima i za nas kojima ne odgovaraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vertigo 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha DT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja imam 15 god, jos rastem... xD Gledao sam ovde po forumu i izgleda da PROBIKER ima manji kalup. To objasnjava zasto su mi male iako redovno nosim 44. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Kolki ste bre to ljudi 44 i malo vam, ja mogu jedino plivam u njima;). U svakom sluchaju model koji mi treba pa hvala shto si rekao gde ima i za nas kojima ne odgovaraju 47 ... i to JAK 47 mi broj obuce ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam iste,odlicne su Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vertigo 0 Napisano April 28, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha DT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan Bice jos bolje, ako uspem da ih prodam i kupim br 45. Inace, ovako mi se cine bas fine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vertigo 0 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha DT 125 X Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem od prodaje, razgazice se valjda... xD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...