castor 384 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao i odlučio da bude bez ABSa - onako kako Maki preporučuje... A ti si mog'o da se javiš za svoje konjče... :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo da zakomplikujemo.Da li si razmisljao o ovako necemu?Meni se cini kao povoljna ponuda http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=50321.0 Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, ali mi se ne sviđa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 1, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, jesi li razmatrao TA 700 ? Ne bih da razvodnjavam stvar, samo me zanima, ako nisi, zasto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Maj 1, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Zato što, pored toga što mi se ne sviđa motor, sam se u međuvremenu odlučio za Zekonju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A, jesi li razmatrao TA 700 ? Ne bih da razvodnjavam stvar, samo me zanima, ako nisi, zasto? hoce covek motor a ne traktor TA = TrAktor mada, ja bih jos uzeo i neki super moto u razmatranje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, jesi li razmatrao TA 700 ? Ne bih da razvodnjavam stvar, samo me zanima, ako nisi, zasto? hoce covek motor a ne traktor TA = TrAktor mada, ja bih jos uzeo i neki super moto u razmatranje Ma, whatever, samo me zanimalo misljenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je Z-ekan kupljen 25.05.2010. nema razloga da ovo više stoji otvoreno. Lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...