Jump to content

Moto Zajednica

Nolan N102 classic N-com

Recommended Posts

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Pazario sam danas kacigu na sajmu, doticnog Nolana sa vps-om, i sa njom dobio antifog foliju, uputstvo i raèun.

Lepa sprebrna...

E sad utisci...

Još me boli džep,

sa sajamskim popustom od 20% izašla je 18.800 din.

Rekao sam da ne volim flip kacige, ali sam se razuverio konstataciom da mogu da koristim fotoaparat a da je pri tom ne skidam sa glave.

VPS jako lepo kompenzuje svetlo, prijatne je boje i ima dobar nivo u odnosu na oèi i pravac gledanja.

Vizir+antifog+VPS ne daju nikakvu distorziju slike, niti ima dioptrije po uglovima, tako da se centar za ravnotežu i oèi pri vožnji ne zamaraju.

(Standardno kvalitetni Nolan viziri)

Lepo se luftira, ne magli ni u najavi, malo je teža od integralke (skoro pa 300gr.) i izgledam glavatiji.

Oèekivao sam da više huèi, buèi, zviždi... nije strašno. (Hitman mi reèe da se na 200+ km/h saam od sebe zatvorio VPS, ali to je za mene i moj motor druga dimenzija)

Vrlo je bezveze voziti sa otvorenom klapnom preko 40-50 km/h, tako da se ne brinem da cu ikada jurcati sa kacigom u tom položaju...

Toliko zasad... nisam imao priliku da je tretiram provalom oblaka, al otom-potom...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2245 postova

ma meni je to sjajna kaciga. I sam imam N101. Moze i sa otvorenom klapnom 100 i preko (klapna, kada je dignuta nije mnogo odignuta od glave tako ne stvara veliki otpor). Nije da je preporucljivo voziti tako, ali ono kao leto...pa ti se desi da ubrzas na pravcu...a njoj ne smeta nista.

Ja presao sa njom vise od 20soma, po pljusku od po ceo dan bez prestanka, na 4C, po vetru, suncu, vlaznom, suvom...nema magle ni u najavi.

Zdravo da te sluzi!

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Odlicna kaciga, cestitam!!

A kazi mi, kad pogledas kacigu odozdo, da li ima onu 'kragnu' (ne znam kako bolje da je nazovem) skroz ukrug oko vrata ili je ta kragna iz 3 dela?

Ta kragna je na svim kacigama uzrok sustanjima, bar po mom iskustvu. Ako je kragna jednodelna i skroz ide ukrug, onda si na konju ;)

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer
...A meni hvala?! :D

Istina. Treba Cope da se zahvali Endurcu koji je svojim šarmerskim sposobnostima tretirao maloletnice i raznežio ih pa su kod poslodavaca iznudile dodatni popust! 8)

A kazi mi' date=' kad pogledas kacigu odozdo, da li ima onu 'kragnu' (ne znam kako bolje da je nazovem) skroz ukrug oko vrata ili je ta kragna iz 3 dela?

Ta kragna je na svim kacigama uzrok sustanjima, bar po mom iskustvu. Ako je kragna jednodelna i skroz ide ukrug, onda si na konju ;)[/quote']

Ide u krug :D

A Endurcu hvala, hehehe... Eno je ona mala pita za tebe koji ti je broj glave :lol::lol::lol:

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

A Endurcu hvala' date=' hehehe... Eno je ona mala pita za tebe koji ti je broj glave :lol::lol::lol:[/quote']

..donje il gornje :twisted:

A Endurcu hvala' date=' hehehe... Eno je ona mala pita za tebe koji ti je broj glave :lol::lol::lol:[/quote']

Pa valjda ove pametnije - donje... :D:D:D

• Drug član, 2143 postova

Pa valjda ove pametnije - donje... :D:D:D

Smirite se da ne popijete ban...jel grudi zaboravila na klaviru ? Ili Cope nije lepo slikao od uzbudjenja....

:shock: :shock: :shock:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja