safet su 155 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan drug me zamolio da ako mogu da mu pomognem da nadje komplet instrument tablu za Yamaha FZR-1000 devedeseto godište?? ako neko ima kojim slučajem nek mi javi cenu na 064-243-1070 ili ovde na pp hvala unapred ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pokušaj da kontaktiraš člana "barkocis", on je imao, mislim da je bila oko 80e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam mu email i neodgovara ??? ??? imaš mu možda br.mobilnog? pozdrav safet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...