Sale_XT 988 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Videh slicnu temu za put u Ljubljanu na Dylana.... 25.Jul koncert Leonard Cohena u Zagrebu ...... isao bih motorom ako bih ga tamo imao gde parkirati i ako bi jos neko isao... U suprotnom idem vozom Ima li zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja!!! Slušam ga duže nego što vozim motor a motor vozim 15 godina. Bio sam mu i na koncertu u beogradskoj Areni i definitivno tvrdim da to ne sme da se propusti! Bio sam na mnogo koncerata u životu, slušao sam najpoznatije muzičare ali ovakvu energiju i magičnu moć glasa i muzike još nisam. Samo ukoliko me nešto nenadano ne spreči, eto me!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...