BEBAC 8 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan 8. konacno sve to sa ramom od izh planeta 5;masinom izh planeta4;rezervoarom,tockovima i najverovatnije celom prednjom vilom od honde cxt 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 17, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto si nabrojao sem masine, rama i instrumenata je od Suzuki-ja GS 550. Nidje veze sa Hondom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na obavestenju ja stvarno ne znam ovo sto sam napisao rekao mi je jedan drugar kojem mogu da verujem isto kao i tebi a on upravo tvrdi ovo drugo a vi sad vidite uglavnom mene to licno ne tangira amo bas ni malo :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 17, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pretece me covek, taman sam uporedjivao sa slikom mog Suzukija, i vidim da je prednja viljuska, tockovi i kocnice - sve od Suzukija . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 17, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan hvala na obavestenju ja stvarno ne znam ovo sto sam napisao rekao mi je jedan drugar kojem mogu da verujem isto kao i tebi a on upravo tvrdi ovo drugo a vi sad vidite uglavnom mene to licno ne tangira amo bas ni malo :D :D Reci drugaru da mu je Cika Utjerivac rekao da nezna gdje se fata kad pisa,a kamoli sta je stavio na IZ. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Reci drugaru da mu je Cika Utjerivac rekao da nezna gdje se fata kad pisa,a kamoli sta je stavio na IZ. ;D ;D ;D nije on sklapao izha on je decko samo dosao na cast i prokomentarisao ako nemas nista protiv ja bih sa ovim zavrsio Cika Utjerivacu ;)jer meni stvarno apsolutno nista ne znaci dali je honda ili suzuki meni je bitno da mu je srce i dusa ruska a za ostalo bas me briga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 17, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan PozZ i uzivaj... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 7. guvernala sa komandama naj verovatnije od honde cxt 500 sa komandama od mz-a... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Бебац, ниси лоше прошао, јефтин ти је тај ИЖ, још ако је машина у добром стању супер, али ми није јасно зашто ти требају два? Иначе, ја мислим да је тај модел Планета 4, али неки прелаз између старе Планете 4 и Планете 5, који се кратко производио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Е, али сад сам видео на слици, баца ти уље на деклу, и то доста, мораш да мењаш дихтунге. ТО се и мени дешавало па сам наручио нове из Русије. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan jao majko, koji frankestajn bitno je da je ono glavno "сделано в ссср" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi dva ,jedan za gospoju a drugi za mene jedan za copera a drugi za bobera na kojoj slici si video ulje na deklu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Бебац, ако би мене пит'о - зајеби бобера. Овај Франкенштајн кога си пазарио је на пола пута до симпатичног "кафе-рејсера". Не треба му пуно лаких браварских послова да заличи памет да ти стане. Кад будеш наш'о неки рам са мотором и котачима, од тога касапи бобера. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan На трећој, погледај и ти мало боље, а вероватно се види уживо, Ако бидеш тако возио мотор, има да прска на све стране. НИје то ништа страшно, неће мотору ништа да фали колико ми је познато, али мало је незгодно, прскаће ти и на декле и на издувне гране и а обућу и панталоне. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Иначе слажем се са Зоргеом, од тог мотора ће испасти одличан кафе рејсер. А што се тиче мог, рам ми је ионако крив, тако да ми неће бити жао да га сечем, а био сма узео једног Јупитера у деловима, тако да ћу имати један оригинални рам у резерви и остало. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Бебац, ако би мене пит'о - зајеби бобера. Овај Франкенштајн кога си пазарио је на пола пута до симпатичног "кафе-рејсера". Не треба му пуно лаких браварских послова да заличи памет да ти стане. Кад будеш наш'о неки рам са мотором и котачима, од тога касапи бобера. hvala na sugestiji ali ja ovo ne pravim samo da bih imao motorce na broju,ja to hocu da teram ja licno ne vidim sebe kao nekog ko vozi"kafe-rejsera"tako da od toga nema nista a kad poskidam ono sto nije rusko sa ovog frankestajna i ostace samo ram i motor :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па "бобериши" овог твог првог... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Па "бобериши" овог твог првог... A ovog sad ostavi ovakvog kakav je... : mnogo dobro izgleda...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na sugestiji ali ja ovo ne pravim samo da bih imao motorce na broju,ja to hocu da teram ja licno ne vidim sebe kao nekog ko vozi"kafe-rejsera"tako da od toga nema nista a kad poskidam ono sto nije rusko sa ovog frankestajna i ostace samo ram i motor :-\ Ја имам оригинал виљушку, точкове, седиште и друго, па ако ти треба јави, даћу ти повољно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan jozo imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ipak ostavio ovo od suzukija,... : a ako si vec navalio da pravis bobera... moj predlog seckaj ali ostavio ove tockove ... a i kocnice rade... posto je lakse naci dobru gumu 17cola nego 18cola... Ps. jesu 17-tice?? ;) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam pogledacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan Бебац, ако би мене пит'о - зајеби бобера. Овај Франкенштајн кога си пазарио је на пола пута до симпатичног "кафе-рејсера". Не треба му пуно лаких браварских послова да заличи памет да ти стане. Кад будеш наш'о неки рам са мотором и котачима, од тога касапи бобера. tvoj motor - tvoja stvar, ali i ja se slazem sa ovim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ipak ostavio ovo od suzukija,... : a ako si vec navalio da pravis bobera... moj predlog seckaj ali ostavio ove tockove ... a i kocnice rade... posto je lakse naci dobru gumu 17cola nego 18cola... Ps. jesu 17-tice?? ;) :) prednja je 19 a zadnja 18 cola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Па "бобериши" овог твог првог... Eeeeeeeeeeee kad bi to tako moglo neda gospoja prvog oce copera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...