Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku , mene interesuje ! samo da odem da slikam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Originalne slike od 12mp mogu da posaljem na e-mali. da se vide i sitni detalji... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 13, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Fino okrecen... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan MOZE NEKI MAUAL za IZ-a??? Ili savet?? ?? :-\ Може ово? http://letitbit.net/download/4ef5c7c1ae/IJ_Planeta_i_IJ_Yupiter_4_i_5.zip.html http://depositfiles.com/files/ng5qa2jcb http://rapidshare.com/files/226298345/IJ_Planeta_i_IJ_Yupiter_4_i_5.zip.html http://vip-file.com/download/35e825721373/IJ-Planeta-i-IJ-Yupiter-4-i-5.zip.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mozeee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 13, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Znam Ostoju , al ga vec dugo nisam video. Cuo sam da je bolestan. I ja sam cuo da je jako bolestan,ali sada stvarno neznam ni da li je jos ziv :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan aman zorge, gde iskopavas ovo? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu zesci krsh... pa za 80e moze da ode i na otpad.... (tezak je kao tenk... ) :D Pa reko mozda treba nekome delova od masine i ram za eksperimentisanje sa papirima... Inace ode on pod presu... : Ima papire, slike sam okacio, cena je 50e inace prekosutra ide u staro gvozdje... (pod presu 5ooodin na otpadu ceon kilo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan nemoj tako, to je zlocin. gurni ga u cosku,zatrebace. mozda se neko posle dva meseca seti da mu treba nesto, ili naleti neki kupac. ja bi ga uzo ali mi je daleko da se cimam oko toga a nemam ni vremena ni prostora (zivim u zgradi kao podstanar) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan miksamgm ako moze tacnije odakle si iz okoline sapca sumi:teraj to na otpad od njega nema nista to je brate razje.... do kraja tu ni papiri ne pomazu bar sto se mene tice Ja danas idem da pogledam jednog izica pa cemo videti ako bog da eto njega u Stitaru jos koliko do sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 13, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan miksamgm ako moze tacnije odakle si iz okoline sapca Bogatic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sumi:teraj to na otpad od njega nema nista to je brate razje.... do kraja nije moj, inace ja bi mu stavio karb. Od MZ-a povezao struju i teraj... ali gazda resio tako, grota da ode na otpad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan POSTOVANA GOSPODO sto se mene tice sezona kupovine motora je ZAVRSENA u nasu malu dvotaktnu porodicu stigla je jos jedna planeta i to 5 ako nekog zanima evo i slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 14, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan nemoj pogresno da me shvatis,ali jesi ti siguran da je to planeta 5?planeta 5 ima jedan izduv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nemoj pogresno da me shvatis,ali jesi ti siguran da je to planeta 5?planeta 5 ima jedan izduv Ima diskovee.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj IZ kod mene otisao za 80e, u Pozegu 12km odavde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan jbg tako pise u saobracajnoj i na racunu iz prodavnice sto se tice diskova nije to jedino sto na ovom izu ne pripada tu je i prednja vila ,tu je i rezervoar ,tu su jos neke cevcice na karburatoru ,tu su i felne ali sutra po danu cu ga slikati pa cu postaviti slike svega ponaosob pa ako neko zna od cega je sta nek napise za sada to je jedan frankestajn spakovan na ram i masinu od izha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Satovi su od IZ 5... Migavci od mz-a Ali masina nije od IZ 5 ,,, : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj IZ kod mene otisao za 80e, u Pozegu 12km odavde... nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj IZ kod mene otisao za 80e, u Pozegu 12km odavde... nek je sa srecom :D neka ide.. malopre mi covek rece.. ko ga sisa,,, ako nije tajna koliko te kostao ovaj IZ Frankenstajn?,(odlican!! ) Jel mu rade oba diska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan nije tajna 250 eura na 3 rate za diskove ne znam sad sam ga doterao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 14, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nije tajna 250 eura na 3 rate za diskove ne znam sad sam ga doterao nije mnogo, slikaj sutra i daj da vidimo kako izgleda to cudo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...