Jump to content

Moto Zajednica

Oborio me u Jajincima - 24.4.2010.

Recommended Posts

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

Zamisli, pobegao mamicu mu...dok sam čitao, imao sam mišljenje da te je samo krznuo i da nije bio opasan pad, međutim, po slikama jakne i oklopa motora, uopšte nije naivno,čak šta više, imali ste jako puno sreće da niste prošli gore, pa stoga, još veće čuđenje da govedo nije stalo da ti pomogne. Šta recimo (ne daj bože) da ti je trebala prva pomoć i da ti je život zavisio od recimo te prve pomoći?!? To dokazuje da pojedini ljudi, nemaju ama baš ni malo ljudskosti u sebi, da bezobrazluk i bezobzirnost vreba na svakom metru u ovoj zemlji. Prosto ne mogu da provalim, šta je njemu bilo u glavi kad je video da vi padate, ili uopšte nije video, što je još gore. Psihološki gledano, ti ljudi su velike kukavice. Strah, šta će zateći na licu mestu i kazna koja će ga eventualno snaći je kod njega veća, nego potreba da se suoči sa nastalom situcaijom u preuzme odgovrnost za nastali problem. Nadam se da će ga policija ipak naći...voleo bih da vidim njušku tog tipa što je pobegao  >:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja