aljosa xtx660 54 Napisano April 23, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam prodao yamahu xt660x i naravno hocu da uzmem drugi motor... imam par nekih ideja, pa bi voleo da cujem i par drugih misljenja... dakle, ovako... ovo je neki spisak koji imam u glavi : 1. yamaha fz6 s2 2. suzuki vStrom 650 3. kawasaki z750 4. suzuki sv650 dakle dva cilindra ili vise me zanimaju.... volim da je motor zivahan, i da pored toga mogu i na more da odem a da pri tom ne umrem od bolova i da ne narucujem COSMODISC! :-) pa ako je neko vozio neke od ovih motora, nek mi baci svoje utiske na temu. veliki pozdrav, Aljosa NS Edit: promenjen naslov teme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si namerno ili slucajno izostavio legendarni sektaski motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano April 24, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si namerno ili slucajno izostavio legendarni sektaski motor ;D koji je to? :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan turbopedja, pa čovek kupuje motor, ne kozu ;D ;D ;D @aljosa xtx660 Z750 je naked, nije baš pogodan za putovanja zbog zaštite od vetra, a da znaš da je i prilično mali, ako planiraš saputnika/cu. Na tvom mestu, ja bih birao između Stroma i Fazera, SV bih otpisao zato što je to malo stariji koncept. Strom je verovatno pogodniji za dalja putovanja od Fazera, a može i bolje da izdrži loše puteve, a Fazer je jači, brži. Izbor je na tebi, zavisi šta više voliš Ja imam Fazera i XT-a i onda mogu da uživam i u on i u offroadu, ali ako bih morao da biram jedan motor, onda je nekako Strom i za jedno i za drugo, a pak nije najbolji ni u čemu. Masivan je i dobar za dalja putovanja, to je sigurno, a Fazer je zmija za njega, može da ga pojede za doručak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si namerno ili slucajno izostavio legendarni sektaski motor ;D koji je to? :-) Ma zeza se misli na Afriku nije taj mercedes 200d za tebe...... znamo se i znam kako vozis i sta bi sad vise ocekivao od sledeceg motocikla......pravi izbor bi za tebe bio V Strom 650 sa njime mozes na put lepo ide sve nudi i po meni je najbolji izbor...prihvatljiva potrosnja ma odlican motocikl bez pogovora..))) Ja sam isto dosta razmisljao o njemu da bi mi to bio naredni motocikl ali neocekivano ce stici TDM 900 pa sam sad prestao da mislim o Stromu... ovako ja razmisljam..http://www.youtube.com/watch?v=1xrQFQ3tL_c Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano April 24, 2010 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan DL650 ili ti Strom. Za to što si ti postavio kao zahteve on je najpogodniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano April 24, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan eh da nisam rekao da mi je budzet 4.000e. jako tesko moze da se nadje STROM za te pare.... :-(((( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Aljosa moras nagrebati jos malo, blizu si veoma ja sam pratio cenu i blizu su nekog modela mada nema ih puno ni u ponudi....mislim da je jedan lep prodat na forumu za 4200 ne mogu se setiti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano April 24, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aljosa moras nagrebati jos malo, blizu si veoma ja sam pratio cenu i blizu su nekog modela mada nema ih puno ni u ponudi....mislim da je jedan lep prodat na forumu za 4200 ne mogu se setiti... video sam tog STROMA, taj je bio prelep. ako bude odlicna ponuda, mozda i nadjem negde jos malo para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma da prijatelju baci se ti na potragu gde ima 4000 ima i jos malo......otvori oglas da tragas za Stromom za pocetak i kurblaj i neke druge oglase.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kilometara napravis u gradu? koliko na otvorenom? procentualno... ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano April 24, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kilometara napravis u gradu? koliko na otvorenom? procentualno... ? grad 70% auto - put 30% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kilometara napravis u gradu? koliko na otvorenom? procentualno... ? grad 70% auto - put 30% Ja bi onda kupio neki gradski motor... a kad vozis na autoputu onda se zrtvuj malo.. Bez ljuljtenje... za 4.000 neces moci nista od gore navedenog da kupis.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano April 24, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kilometara napravis u gradu? koliko na otvorenom? procentualno... ? grad 70% auto - put 30% Ja bi onda kupio neki gradski motor... a kad vozis na autoputu onda se zrtvuj malo.. Bez ljuljtenje... za 4.000 neces moci nista od gore navedenog da kupis.. imam u ponudi yamaha fazer 2005 god, kupljen kod rodica, 3 kljuca, 12.000km, nove gume, registrovan jos 2 meseca za 4.100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kilometara napravis u gradu? koliko na otvorenom? procentualno... ? grad 70% auto - put 30% Ja bi onda kupio neki gradski motor... a kad vozis na autoputu onda se zrtvuj malo.. Bez ljuljtenje... za 4.000 neces moci nista od gore navedenog da kupis.. imam u ponudi yamaha fazer 2005 god, kupljen kod rodica, 3 kljuca, 12.000km, nove gume, registrovan jos 2 meseca za 4.100e Pa sta cekas? Ako je stvarno 12.000 na satu.. nemoj da se razmisljas mnogo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano April 24, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kilometara napravis u gradu? koliko na otvorenom? procentualno... ? grad 70% auto - put 30% Ja bi onda kupio neki gradski motor... a kad vozis na autoputu onda se zrtvuj malo.. Bez ljuljtenje... za 4.000 neces moci nista od gore navedenog da kupis.. imam u ponudi yamaha fazer 2005 god, kupljen kod rodica, 3 kljuca, 12.000km, nove gume, registrovan jos 2 meseca za 4.100e Pa sta cekas? Ako je stvarno 12.000 na satu.. nemoj da se razmisljas mnogo. imam i fz6 naked varijantu za te neke novce... pa se lomim malo istrazujem po internetu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kilometara napravis u gradu? koliko na otvorenom? procentualno... ? grad 70% auto - put 30% Ja bi onda kupio neki gradski motor... a kad vozis na autoputu onda se zrtvuj malo.. Bez ljuljtenje... za 4.000 neces moci nista od gore navedenog da kupis.. imam u ponudi yamaha fazer 2005 god, kupljen kod rodica, 3 kljuca, 12.000km, nove gume, registrovan jos 2 meseca za 4.100e Pa sta cekas? Ako je stvarno 12.000 na satu.. nemoj da se razmisljas mnogo. imam i fz6 naked varijantu za te neke novce... pa se lomim malo istrazujem po internetu.... Od naked-a nece ti biti dobro od vetra ali zato po gradi si glavni baja ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano April 24, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kilometara napravis u gradu? koliko na otvorenom? procentualno... ? grad 70% auto - put 30% Ja bi onda kupio neki gradski motor... a kad vozis na autoputu onda se zrtvuj malo.. Bez ljuljtenje... za 4.000 neces moci nista od gore navedenog da kupis.. imam u ponudi yamaha fazer 2005 god, kupljen kod rodica, 3 kljuca, 12.000km, nove gume, registrovan jos 2 meseca za 4.100e Pa sta cekas? Ako je stvarno 12.000 na satu.. nemoj da se razmisljas mnogo. imam i fz6 naked varijantu za te neke novce... pa se lomim malo istrazujem po internetu.... Od naked-a nece ti biti dobro od vetra ali zato po gradi si glavni baja ;D ;D ;D bolje prvi u selu nego drugi u gradu. :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Bolje voziti Stroma i u selu a i u gradu:)))))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima ne treba raspravljati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan aljosa, izvini za off, ali da nije to bio tvoj motor kod radionice kod ulaza u novi sad juce? jel to bio taj dogovor za prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano April 25, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan aljosa, izvini za off, ali da nije to bio tvoj motor kod radionice kod ulaza u novi sad juce? jel to bio taj dogovor za prodaju? ako mislis tamo na temerinskom putu... jeste... covek koji je kupio motor tamo radi pa smo se nasli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan aljosa, izvini za off, ali da nije to bio tvoj motor kod radionice kod ulaza u novi sad juce? jel to bio taj dogovor za prodaju? ako mislis tamo na temerinskom putu... jeste... covek koji je kupio motor tamo radi pa smo se nasli... e upravo tamo. cudno kako uvek prepoznam bas tvoj motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne kupis fz6n od castora? provereno dobar motor i uklapa ti se u cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano April 25, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne kupis fz6n od castora? provereno dobar motor i uklapa ti se u cenu idem sutra da ga vidim u bg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...