RADESM 6 Napisano April 27, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan treba prekontrolisati trouglove(gornji+donji) i osovinu tocka obavezno,motoline 063538982. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nisam ispravljao za sebe srecom , al znam da ortaci koji su ispravljali nemoze ako ima nabor i naravno bezbedno je za voznju ali nije vishe za tochak ... poshto i nov shtap oce da crkne od toga a kamoli ispravljani ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma nemoze bre kazem ti,tanko je,ee imas na moto berzi druge stapove oko 3 glave su,jbg :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ako Dragan sa južnog bulevara nemože da ispravi stapove onda nemože niko!!! U to sam se uverio 20 puta A sto se tiče trouglova to nije problem ispraviti. Vlado sta ti je sa ovim stapovima od 150e sto se nude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ako Dragan sa južnog bulevara nemože da ispravi stapove onda nemože niko!!! U to sam se uverio 20 puta A sto se tiče trouglova to nije problem ispraviti. Vlado sta ti je sa ovim stapovima od 150e sto se nude? to je taj neki muen ponudio i ni traga ni glasa od njega,ocigledno neka zajebancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ti uporan to nije moguce. Kad vec ne moze niko da ih ispravi, posalji da ja probam. Ne gubis nista, ako moze ja ti ih ispravim u suprotnom ako su jako krivi mogu samo da puknu prilikom ispravljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 29, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ti uporan to nije moguce. Kad vec ne moze niko da ih ispravi, posalji da ja probam. Ne gubis nista, ako moze ja ti ih ispravim u suprotnom ako su jako krivi mogu samo da puknu prilikom ispravljanja. ili da izdrze nekako ispravljanje, pa da puknu malo kasnije.... :-X ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedno od mojih cudnih resenja. Uploaded with ImageShack.us Ovako sam nekoliko viljuski ispravio da se i ne poznaje ali bile si manje krive od ovih. Ni ove nisu mnogo ali su se zgrbile na jednom mestu :-\. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rele 0 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan U motolajnu kod Petra komplet ispravljanje štapova sa ispravljanjem trokuta,osovine točka,novo ulje i semerinzi do 150e,ako treba štap da se menja i to nije problem,oko 100 e po kliznoj cevi-štapu.Ako treba radi i felnu i diskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...