Zokki 32 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma stavi bre 2-3 cm deblji đon na obuću i teraj, možda vaspostaviš i stari/novi modni trend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan ej ,zmajce,uzmi neki R i resio si problem!!! pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan To sto ne stojis bas sa celim stopalom i nije neki problem.Vazno da ti ne treba hoklica kao nekima Kada krenes vaze drugi zakoni fizike i druge sile rade za tebe ...kao u buretu smrti A valjalo bi malo smrsati zbog tebe, ali onda vishe nebi bio Debeli Zmaj nego samo Zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan čitam ove vaše komantare ... hoklica, r, itd... i posle se neko usudi meni da kaže da ‚‚spamujem‚‚ , ‚‚trolujem‚‚ itd... jao jao jao .. r nevolem da smrasam moram đon ... mislim da nije praktično ... tri odgovora spakovano u jedan .. eto da mi posle ne KMEČE neki kako ja pišem veliki broj poruka itd .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako, imam 175cm i 73-77 kg, dužina unutrašnje strane noge mi je 82 cm....i recimo probao sam kle 500, bmw f 650 i nisam imao nikakvih problema sa visinom i dužinom nogu....a mislim da je f 650 stvoren za tebe...naravno ovo je samo mišljenje a izbor je tvoj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako, imam 175cm i 73-77 kg, dužina unutrašnje strane noge mi je 82 cm....i recimo probao sam kle 500, bmw f 650 i nisam imao nikakvih problema sa visinom i dužinom nogu....a mislim da je f 650 stvoren za tebe...naravno ovo je samo mišljenje a izbor je tvoj..... pa KLE500 i hotju da probam .. al dzaba dok ne sednem .. nemogu ocenim.. bmw .. to mi zvuchi previshe skupo za moj budzet do 1500e .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan pa jeste. dobar bmw f 650 nema ispod 2200-3000...u zavisnosti od godišta....imao sam isti problem, nedovoljno novca za ciljani motor, (f650) pa sam našao kompromis da mi ne propadne sezona...uzeo sam naked, 500 ccm, jer mi nije primarni cilj "oranje" tako da mi i gs zadovoljava potrebe..malo grad, malo zajedničke vožnje....malo troši, pristojna registracija , ali na štetu neudobnosti suvozača....e sad pošto mi je supruga suvozač..... ;D ;D ;D ;D može da prodje.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan elem.. ima kod mene u dvoristu izmedju dve ulice stoji jedan BMW .. novije neshto nije pomeran jedno 5-6 meseci .. tuga za taj motor .. a vidim vec je ono .. prljav od stajanja a bombonica... inache ne znam chiji je tu iz komshiluka pa da se dogovorim da sednem da vidim visinu .. mozda bi se neshto dogovorili iza prodaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan elem.. ima kod mene u dvoristu izmedju dve ulice stoji jedan BMW .. novije neshto nije pomeran jedno 5-6 meseci .. tuga za taj motor .. a vidim vec je ono .. prljav od stajanja a bombonica... inache ne znam chiji je tu iz komshiluka pa da se dogovorim da sednem da vidim visinu .. mozda bi se neshto dogovorili iza prodaju.. Pa to ti je bar lako....verovatno ima komšnica koje ne spavaju i stalno vise na prozoru.... ;D ;D ;D dežurni izveštači ko je sa kim i kad... ili zalepi neko ceduljče sa fonom,....možda se javi gazda....nemaš šta da izgubiš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aprilia pegaso 650 ti je slican bmw f650 a mozes i d aga nadjes za mozda malo preko 1500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan aprilia pegaso 650 ti je slican bmw f650 a mozes i d aga nadjes za mozda malo preko 1500 kao sto rekoh moram vidim, sednem pa da znam .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan [Pa to ti je bar lako....verovatno ima komšnica koje ne spavaju i stalno vise na prozoru.... ;D ;D ;D dežurni izveštači ko je sa kim i kad... ili zalepi neko ceduljče sa fonom,....možda se javi gazda....nemaš šta da izgubiš.... ma vec sam se raspitao niko ne zna ... al tjem saznam .. opushteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan voziš li ti neki reli sa tim džipom'? da nije zelene boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ne ... nikako ... bio sam jednom kod bubanj potoka kad su pravili ali sam brzo ukapirao da moj auto nije za to on je ''stock'' visina .. za relije i lischne offroad akcije ako netjesh da ga razbijesh morash da ga dizes i ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan aprilia pegaso 650 ti je slican bmw f650 a mozes i d aga nadjes za mozda malo preko 1500 kao sto rekoh moram vidim, sednem pa da znam .. Cini mi se da je Neskebg prodavao Pegasa za tacno 1500e.Ja sam razmisljao o tom Pegasu ali se stek istopio zbog krize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
walther 1 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolega. Ja sam imao slican problem, tema "minimalna visina za enduro" Nisi napisao koliko si visok ili ja nisam video taj podatak. Ja sam visok 175 i tezak oko 80 kg (neki kilogram manje od tebe Duzina unutrasnje strane noge 82-83. Forumasi su mi savetovali da licno isprobam motore i to je jedini nacin. Sedista nisu istog oblika, razlicito podeseno vesanje, kad gledas motor na nozicama izgleda puno veci.Ja poslusao savet i ustanovio da mi ne trebe hoklica a mislio sam da ce mi to biti dodatna oprema. Evo ti otprilike spisak sta sam probao i kakvi su utisci. KLE - bez problema, oba stopala BMV 650 - ko saliven TA 600- bez problema, oba stopala Afrike (kako koja- zavisi kako je podesena i godiste) - stojim na prstima ali stabilno Varadero - bez problema, oba stopala Aprilia - bez problema, oba stopala Nisam imao priliku da probam neku Teneru i Suzuki. Ti si dosta tezak pa tesko da bi ti motor vagao kad stanes. Meni je malo afrika bezala ali sam je savladao. Tako da sam se definitivno odlucio za enduro. Mozda za ovu sezonu uzmem nesto od 200-250 . Ispod ne bi jer sam na osnovu saveta sa foruma shvatio da to nije dobar potez ( izuzimam Varadera 125) Nemoj unapred odredjivati koji ti se model svidja a koji ne dok ih ne vidis uzivo i probas. Ja sam tu bio napravio gresku. Sretno sa izborom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan pa to je neki spisak koji sam i ja razmishljao ja bi stvarno voleo KLE .. ... danas sam dobio slike jednog lepog TA i po podacima nebi trebalo bude problem visina itd elem.. 130kg .. a visina u vojsci bila 178 .. al ajde da uzmemo da sam se smanjio ili sta pa da rachunamo 175 ... tako da kapiram da tje i tezina moja da ga ''malo'' spusti ... a idenje i gledanje motora koji se prodaju ide samo kad imam kesh u rukama i to vodim nekog ko se razume i to u enduro i to neko ko ih vozi ( da li ce neko za kesh da ide samnom ili za mito .. videtjemo) I. Ja sednem i kazem .. moze ili nemoze.. dzaba i da je 100e ako mi ne pashe II. Expert da tako kazemo pogleda, proba, obrne djir .. kaze moze .. nemoze mora se radi to to to t III. Ja se posle dogovaram sa vlasnikom ... IV. Vrlo sretjan zmaj .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan BMW F650 je 81cm visina sedishta.. sto bi mi leglo skroz oki .. e sad videti cena / fin primerak ... uvek postoji i efekat ... direktna ponuda .. on trazi 1800e .. aj nudim 1500e.. hotje netje a kutji zena iste pare, crkla vesh mashina, a njemu sezona cuuuurii .. niko ne nudi motore, pratim sve oglase zato .. i primetno je da bi svi da prodaju al netje ljudi kupe, svi nude neke zamene pa jel moze na rate i onda se ljudima smuchi a pritisne ih nemac.. tad treba kupiti .. bar po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ Walther hvala, veoma si me usrecio svojim postom, s obzirom na moju duzinu nogu xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan danas sam smestio svoj masivni guz na jedan fini primerak KLE500 mnogo dobar motor, a i vino je LEGAO podamnom ... fino temeljito stabilno stojim ... probao sam i da ga malo cimam levo desno nikad ne gubim kontrolu nad tezinom.. mislim da tje to biti od sad referenca u trazenju sledeceg motora... nije sto je ovde od kolege .. al mnogo lep motor a i fin chovek mu vlasnik (kakva sam slihtara ...) uradjena je i slika .. zmaj siluje KLEmentinu ... ili ti sedi na njoj ... slobodno okachi sliku da se smeju ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Stekaj kintu i razmisli o modelu F650GS...Sigurno neces imati problema sa kratkim nogama...A i mnogo lepse deluje uzivo nego na slikama...A sto ideee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan sta znam.. videtjemo .. elem.. ima neki bmw kod mene u dvoristu stoji parkiran dugo .. imam slike danas neke sam sliko pa tjem okachim posle .. mzoda je to to .. samo da izvalim chiji je pa da pitam posto .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Transalp mi nije visok, bas je kako treba (hvala Mina ) presrecna sam Zmaju srecno u potrazi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 29, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Savrsen motor za tebe, garantujem, je suzuki frivind i to Copetov koji ti se skoro pa uklapa u budzet. Nizi enduro ja ne videh, pazi kad je meni bio prenizak, mislim za moj ukus, a ja sam 179. Bez frke ces to moci da vozis, a to 1 cil, 650 kuba, sta god da uzmes tebi ce da bude isto.... Obrati paznju na freewind, to ti je moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan videcemo, cene motora padaju uzas dole, ponuda jaka, kupovina nikakva, ljudima trebaju pare.. elem.. meni nije ``o glavu`` Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...