Jump to content

Moto Zajednica

Locatelli u komi

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5353 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Na jednom od treninga za proslu trku u Herezu, vozac 250cc Roberto Locatelli je imao tezak pad. Ima teske povrede glave, lica, ramena i nezgodan prelom zgloba leve noge.

346595-1871732-458-238.jpg

Vesti na Eurosportu

http://www.eurosport.com/motorcycling/spanish-gp/2007/sport_sto1127827.shtml

http://www.eurosport.com/motorcycling/spanish-gp/2007/sport_sto1129874.shtml

Jos uvek je u komi i prebacuju ga u Italiju na dalje lecenje. Lekari su optimisticni, ali jos uvek ne znaju dal' ima povrede mozda :(

http://www.autosport.com/news/report.php/id/57639

Ne valja...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In memoriam, 783 postova

Locatelli je pao na subotnjem treningu. Zadobio je povrede glave, lica i slomio je skocni zglob. Dosao je svesti i prebacen je u Bolonju na operaciju lica.

• Vlasnik sajta, 5353 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR
Locatelli je pao na subotnjem treningu. Zadobio je povrede glave' date=' lica i slomio je skocni zglob. Dosao je svesti i prebacen je u Bolonju na operaciju lica.[/quote']

Kazu da se najverovatnije onesvestio pred tu krivinu, dok je bio na motoru. Zato je i pao... Podaci sa motora pokazuju da nije kocio i da je popustio samo gas, a ta krivina uopste nije problematicna za proci. Jbg, desava se. Umor, temperatura...

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

italijani su napravili emisiju na kanalu Italia 1 u kojoj su rasravljali o tom udesu. evo linka na kom se vidi udes... tek se na kraju snimka vidi malo bolje

http://youtube.com/watch?v=at4lQWesdUY

za one koji ne znaju italijanski: tipuju na problem na motoru, jer je vec izbacio koljeno bio i bukvalno krenuo da skrece u desnu krivinu ali ga motor nije poslusao. znaci mehanicki problem...

bilo kako bilo Locatelliju slijedi dug oporavak, pa ako se bude sjecao uopste dogadjaja vjerovatno ce rec sto je bio problem...

• In memoriam, 783 postova

Kazu da se najverovatnije onesvestio pred tu krivinu' date=' dok je bio na motoru. Zato je i pao... Podaci sa motora pokazuju da nije kocio i da je popustio samo gas, a ta krivina uopste nije problematicna za proci. Jbg, desava se. Umor, temperatura...[/quote']

Meni se isto cini kao da sa njim nesto nije u redu. Ne lici mi na mehanicki problem.

Guest diRRty

Kazu da se najverovatnije onesvestio pred tu krivinu' date=' dok je bio na motoru. Zato je i pao... Podaci sa motora pokazuju da nije kocio i da je popustio samo gas, a ta krivina uopste nije problematicna za proci. Jbg, desava se. Umor, temperatura...[/quote']

Meni se isto cini kao da sa njim nesto nije u redu. Ne lici mi na mehanicki problem.

I meni deluje kao da je on imao neki problem, mozda nije vreme i mesto , ali pocinjem da sumnjam u " cistocu " nekih vozaca

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12
Ma idi bre ' date=' to mi je pokvarilo malo ukus Rojeve pobede, dusa me bre boli :cry:

[/quote']

Meni isto, ali bice ok. Samo da se manje deshavaju takva sranja da bi mogli da uzivamo u doktorovoj voznji :!:

• Zainteresovan, 978 postova

I meni deluje kao da je on imao neki problem, mozda nije vreme i mesto , ali pocinjem da sumnjam u " cistocu " nekih vozaca

Hmm da nije malo prerano za ovakve osude :roll:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja