rusic 261 Napisano Septembar 4, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan posle onog kochenja subota na nedelju ja odluchio da tu vishe ne dolazim bez polarne vrece za spavanje nego, ozbiljno, kad da krenem, gde se okupljamo? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dje ste ljudi! ;D Taman se jednih resih kad dodjose drugi, pa jos dizelasi, mozes misliti ;D Ovde je nocu hladno, spusta se do 3-4 stepena tako da je za kamp malo hladno. Nasao sam jedno kompletno avetinsko domacinstvo ;D, koje mozemo da iznajmimo jako povoljno.Sve ima i sve funkcionise osim kupatila. Pre 100 godina kada je pravljena kuca nisi mogao Srbina naterati da sere u istoj, makar ne srao. Staze su svuda okolo, a jednu u duzini od oko 20 km bih posebno izdvojio. KRALJU, LEGENDO, MARSHALE, POGLAVICO, DALAJLAMO ;D ;D ;D p.s. sracemo pored rupe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan treba to BJB da uzme u trajno vlasnistvo!! ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan posle onog kochenja subota na nedelju ja odluchio da tu vishe ne dolazim bez polarne vrece za spavanje nego, ozbiljno, kad da krenem, gde se okupljamo? :D Sto se mene tice mozete kad god vam odgovara. Vlasnik kuce je tu da vam spremi klopu i sve ostalo sto je potrebno, Dalibor ce rekvizite za zabavu u slobodno vreme, ja cu pripremiti stazu i to je to. Kapacitet ove kuce je oko 15-20 ljudi, od toga pola u vrece i podloske. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 4, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pratim, al do sledece sezone me nema na dva tocka.... izgleda da ce moje kulinarske sposobnosti konacno izaci na videlo! :-\ ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9105 Napisano Septembar 4, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1969 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za off Kepo, čoveče!!! Pa čime se ti baviš u životu kad imaš vremena i energije za sve ovo???? Svaka ti čast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Druzenjem i voznjom se punim energijom, a slobodnog vremena se vec nekako nedje. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 4, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za off Kepo, čoveče!!! Pa čime se ti baviš u životu Covek se bavi naftom ;D ;D => http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=60101.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Dje ste ljudi! ;D Taman se jednih resih kad dodjose drugi, pa jos dizelasi, mozes misliti ;D Ovde je nocu hladno, spusta se do 3-4 stepena tako da je za kamp malo hladno. Nasao sam jedno kompletno avetinsko domacinstvo ;D, koje mozemo da iznajmimo jako povoljno.Sve ima i sve funkcionise osim kupatila. Pre 100 godina kada je pravljena kuca nisi mogao Srbina naterati da sere u istoj, makar ne srao. Staze su svuda okolo, a jednu u duzini od oko 20 km bih posebno izdvojio. i tvoj uvod i kuca me podsjeca na pocetak serije selo gori a baba se cešlja, još samo da Radašin izroni odnekuda. Kepo ajde nađi neko imanje koje se prodaje, dogovori cjenu pa da sakupimo lovu, kupimo, uredimo i evo ludila za sve. baš bi volio imati 1/ 30 djelova nekog imanja negdje, tj. na više mjesta pa gdje se nađeš tamo si. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dje ste ljudi! ;D Taman se jednih resih kad dodjose drugi, pa jos dizelasi, mozes misliti ;D Ovde je nocu hladno, spusta se do 3-4 stepena tako da je za kamp malo hladno. Nasao sam jedno kompletno avetinsko domacinstvo ;D, koje mozemo da iznajmimo jako povoljno.Sve ima i sve funkcionise osim kupatila. Pre 100 godina kada je pravljena kuca nisi mogao Srbina naterati da sere u istoj, makar ne srao. Staze su svuda okolo, a jednu u duzini od oko 20 km bih posebno izdvojio. i tvoj uvod i kuca me podsjeca na pocetak serije selo gori a baba se cešlja, još samo da Radašin izroni odnekuda. Kepo ajde nađi neko imanje koje se prodaje, dogovori cjenu pa da sakupimo lovu, kupimo, uredimo i evo ludila za sve. baš bi volio imati 1/ 30 djelova nekog imanja negdje, tj. na više mjesta pa gdje se nađeš tamo si. Radasin je najmanji problem, imas ih u komsiluku bar trojicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Septembar 4, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Dje ste ljudi! ;D Taman se jednih resih kad dodjose drugi, pa jos dizelasi, mozes misliti ;D Ovde je nocu hladno, spusta se do 3-4 stepena tako da je za kamp malo hladno. Nasao sam jedno kompletno avetinsko domacinstvo ;D, koje mozemo da iznajmimo jako povoljno.Sve ima i sve funkcionise osim kupatila. Pre 100 godina kada je pravljena kuca nisi mogao Srbina naterati da sere u istoj, makar ne srao. Staze su svuda okolo, a jednu u duzini od oko 20 km bih posebno izdvojio. i tvoj uvod i kuca me podsjeca na pocetak serije selo gori a baba se cešlja, još samo da Radašin izroni odnekuda. Kepo ajde nađi neko imanje koje se prodaje, dogovori cjenu pa da sakupimo lovu, kupimo, uredimo i evo ludila za sve. baš bi volio imati 1/ 30 djelova nekog imanja negdje, tj. na više mjesta pa gdje se nađeš tamo si. +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kepane..sta bi? ;D Vreme, mesto koordinate? Evo zima.. samo sto nije.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 7, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kepane..sta bi? ;D Vreme, mesto koordinate? Evo zima.. samo sto nije.. Šta je Vlajko ? Svrbi dupe za putem ? Da znaš da i mene svrbi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Brate.. pocesi ga.. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 7, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Brate.. pocesi ga.. ;D Kako ti kažeš ja ću da ga poćešem, a ko će tebi ? Jager ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tudja ruka svrab ne cese ;D Jes ti cuo za to? Dosta off-a Kepo javi se..zasto cutis? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre, vas dvojica! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Što kaže Nikola Pejaković " Ruku traži d..e svrbljivo " ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dosta off-a Kepo javi se..zasto cutis? ;D Mudrujem ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mudrujem ;D Auu, jbt, ako ti mudruješ, to znači da će me žena oterati u 3 PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 7, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mudrujem ;D Auu, jbt, ako ti mudruješ, to znači da će me žena oterati u 3 PM tebe ce zena svakako oterati u 3 pm .... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nema veze spavat ces kod mene,ovde kazu da dobro grejes a zimaaa ce biti duuuuuga i hladna!! ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, nisam se jos otreznio ni od brda Grad, a i ja imam zenu. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ništa, i ti ćeš spavati kod Svetca ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ili spavajte kod svojih ili nadjite i meni neku,u nesto se udarati mora................. ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...