kepo 4527 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Grebaćete vi po pendzrima toplih seoskih soba u neko doba noći .... Eeeeee, planina je too! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je prva planinska noc na otvorenom mozhda bi me i uplashio. Inache, samo josh po snegu nisam spavao u shimi i livadi. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6469 Napisano Maj 17, 2010 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakve breze, kakvi bakraci, idemo pravac u disko/roko/folkoteku do rane zore, pa ondak zorom u oranje bez spavanja, ko prezivi pricace ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve breze, kakvi bakraci, idemo pravac u disko/roko/folkoteku do rane zore, pa ondak zorom u oranje bez spavanja, ko prezivi pricace ;D ne kvari recept.... prvo breza pa ondak folkoteka ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6469 Napisano Maj 17, 2010 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan А што би човек поред ИксЕл-а возио Африку? ;D Objasnicu ti 28-og Bas bi voleo meni da objasnis, a ja cu tebi objasniti razliku izmedju oralice i Afrike, al' nasamo da ne cuju tenerasi ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan А што би човек поред ИксЕл-а возио Африку? ;D Objasnicu ti 28-og Bas bi voleo meni da objasnis, a ja cu tebi objasniti razliku izmedju oralice i Afrike, al' nasamo da ne cuju tenerasi ;D ;D Aj ponovi sta si reko, dolazim sa CR250 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6469 Napisano Maj 17, 2010 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da dodjes cime hoces, jedino helikopterom mozes nesto da uradis ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mi pratimo razvoj situacije ;D ;D ;D ps. pravim playlistu za Goliju ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ja cu da branim cast afrikanaca, a vi subverzivni elementi necete sa mnom u grupu. Treba ovi iz suprotnog tabora svasta da pomisle slusajuci vas ;D. Kristina, duboko si me razocarala... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan mi pratimo razvoj situacije ;D ;D ;D ps. pravim playlistu za Goliju ;D ;D ;D ;D ;D Evo, rekoh li ja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne brini Bobane ! Montirao sam celave gume , cisto da bude postenija borba . ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne brini Bobane ! Montirao sam celave gume , cisto da bude postenija borba . ;D znači već ste spremili kutiju sa izgovorima ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6469 Napisano Maj 17, 2010 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, vama izgovori ne trebaju, prirodno je da sa tim kantama ne mozete da drzite tempo sa afrikama i to se podrazumeva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmmmda... evo obećavam da ću se potruditi da vas slikam sve kako dolazite nego mi loš aparat ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1298 Napisano Maj 17, 2010 UruK Hai, 2090 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Iam ja dobar aparat, a vec sam i dokumentovao te doceke na raznim vrhovima! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu oko kotlica ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi isao sa mojim suzuki freewind ;D.naravno da vas ne mogu pratiti.hteo sam da pitam za tacan datum.ustvari ja bi isao sa devojkom pa nebi bas divljao po sumi.ali bi dao jaku podrsku ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Brate cula.. Klikni stranu 1 pa polako.. A drazesni mladici su mislili i na nas bez krampona pa opusteno mozes sa nama..Putne brzine su uglavnom u granicama dozvoljene Sem kad Kapetan Kocha vodi..Sa guaranom u krvi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmmmda... evo obećavam da ću se potruditi da vas slikam sve kako dolazite nego mi loš aparat ;D ;D ;D ;D ;D Samo ako se kofica predhodno ne napuni vodom i ostane kao Titanik na dnu reke ;D ;D Za 100-200 god kad je nadju da ima tadasnji narod cemu da se smeje ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi isao sa mojim suzuki freewind ;D.naravno da vas ne mogu pratiti.hteo sam da pitam za tacan datum.ustvari ja bi isao sa devojkom pa nebi bas divljao po sumi.ali bi dao jaku podrsku ;D Cule, prijavi se u asfaltnu brigadu pa nas gledaj sa distance kako se kotrljamo niz livade ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan gledamo kako guzvate brdo.samo da vas neki seljak nenatera da mu preore njvu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan PS. Planira li josh ko shatorisanje? Naravno ;D Nego kako drugačije? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan najveće veselje će biti kod šatora... : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan najveće veselje će biti kod šatora... : Heheheh, vazda je tako i bilo! A i neće me biti sramota da otpužem u šator. Zamisli da moram da to isto uradim kod nekog domaćina? ;D Jujuju... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan najveće veselje će biti kod šatora... : Heheheh, vazda je tako i bilo! A i neće me biti sramota da otpužem u šator. Zamisli da moram da to isto uradim kod nekog domaćina? ;D Jujuju... ;D biće prvo takmičenje "najlepše puzanje do šatora" ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...