Kiro 153 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Proslogodisnja Kepijada mi je bila prva ozbiljnija voznja mojim prvim motorom. Divne uspomene nosim i divne sam ljude upoznao! Lep provod, i pozdrav domacinu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Pomoz Bog, braćo i sestre i jedno veliko: Jaoooo breeee :o, Baš ste od reči, nema šta. Još se nismo ni izpozdravljali u Maju, kad ono već je bilo pitanja: Kad opet? To, je to-Kepijada samo takva, a ja drugi put s Hummerom dolazim... 'ko je spustio onog džipera s drveta? Jel bio vatrogasac Simo gore? ;D ...kampiram ispred kompa i čekam...čekam...slidže čekam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika od petka. Ja sam naravno zalutao od Kosjerica do mesta desavanja, pa sam prosao serpentine kojih se ne bi postideo ni Passo Di Stelvio. Kao nagradu, imao sam fantasticne vidike... koje ovaj gospodina levo u kacketu,mislim da sam ga upoznao u cetvrtak na moru,ako se ne varam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pomoz Bog, braćo i sestre i jedno veliko: Jaoooo breeee :o, Baš ste od reči, nema šta. Još se nismo ni izpozdravljali u Maju, kad ono već je bilo pitanja: Kad opet? To, je to-Kepijada samo takva, a ja drugi put s Hummerom dolazim... 'ko je spustio onog džipera s drveta? Jel bio vatrogasac Simo gore? ;D ...kampiram ispred kompa i čekam...čekam...slidže čekam... A-ha! ...ovdje ide smajli koji jede kokice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan a ko je onaj cika sa lepom frizurom kojii gasi zedj sa enormnom kolicinom piva?? :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Avgust 28, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan psssst cuo sam da je on najokoreliji afrikaner ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2031 Napisano Avgust 28, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeste on afrikaner, al' ono nije pivo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Avgust 28, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan da nije, mleko?! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan da nije, mleko?! ;D ;D ;D da,da,sveze muzeno! na nekom tamo offu nahvatao,dok je trazio put!!! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6463 Napisano Avgust 29, 2010 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja stigao kuci. Meni je ovo bilo ubedljivo najbolje AT vs ST okupljanje do sad. Lokacija, predeli, voznja, klopa, sve je bilo vrh vrhova, ja sam odusevljen. Slike malo kasnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ja stigao kuci. Meni je ovo bilo ubedljivo najbolje AT vs ST okupljanje do sad. Lokacija, predeli, voznja, klopa, sve je bilo vrh vrhova, ja sam odusevljen. Slike malo kasnije Ja sam bio samo u petak uvece, radi obaveza, ali bilo je odlicno. Drago mi je da sam proveo vece sa odlicnom ekipom. Bilo bi dobro da se skupimo (bar) jos jednom ove sezone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 29, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pivo se pilo iskljucivo iz bureta, kajmak jeo iz plasticne kofe od krecha, a u svim ostalim ambalazama je bila iskljucivo rakija!! Domacini, pravi ste! Do sledeceg vidjenja, a nesto slika od mene... takodje kasnije... samo da dodjem sebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Avgust 29, 2010 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da mi je ovo fantastično iskustvo, A moram da se pohvalim da nisam ništa polomio, jedan burek po asfaltu sam imao (naleteh na neko kamenje u krivini u sred mraka) I od mene slike malo kasnije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ajd saberite se,pa kacite slike!! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Avgust 29, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Далибору, Кепи и осталим домаћинима стварно, али стварно хвала на оваквом гостопримству и топлој добродошлици. Једноставно човеку и не преостаје ништа друго него да само чека и ослушкује кад ће нешто опет овако да се организује, а до тад купи крампоне и вежба и вежба... Поздрав свима, било је феноменално! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff bre... moraće popravni za nas što nismo mogli sada... a sada kačite slike ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo BRE, lenjivci?? Nema Poljaka, pa nema slidža?? Šta ti je evropa Okačit ću ja opet one iz Kotline, samo u obrnutom redosledu, kontam da se neće ukapirat...sve je to Raj na Zemlji... +PAX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Avgust 29, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan А' сте запели, слике па слике... Ево вам једне па је качите на зид, само немо' на исток, тамо иду иконе Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo BRE, lenjivci?? Nema Poljaka, pa nema slidža?? Šta ti je evropa Okačit ću ja opet one iz Kotline, samo u obrnutom redosledu, kontam da se neće ukapirat...sve je to Raj na Zemlji... +PAX rakija,rakija svemu je kriva rakija.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sramota!! zar treba da sacekamo jagera,pacenika da stigne na sever zemlje kako bi videli neku sliku!! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Avgust 29, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan a za malo da ne podjem.......pozdrav duletu, aci i dragoslavu koji su nam bili vodici...Kepi, ministru turizma....a posto se tema zove kako se zove bilo bi lepo reci da su tri magareta izvezla svih 170km...dve afrike i jedna tenera 600... ...nisam imao aparat pa ako ima slika, vremena i dobre volje...zoricpavle@gmail.com.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6463 Napisano Avgust 29, 2010 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja stigoh na desavanje taman pre mraka, tako da sam se odmah bacio na rasklapanje satora dok se jos vidi, posle toga pravac u masu. Kao sto vidite na slikama, bilo je sanka, ica i pica, a vala i dobre muzike Pogled na mesto desavanja, subota ujutru Brzo smo formirali grupe hard offroad, soft offroad i asfaltna grupa. Ja sam naravno bio u hard grupi i zasluzila je to ime. Prolazili smo kroz reke, vodu metar duboku, potoke, kamenjare, velike uspone i nizbrdice, penjali se uz skijasku stazi itd. Zao mi je samo sto nemam slika najzescih delova. Ubrzo nakon sto smo krenuli, stajemo iz potok da se napijemo vode posle okrepljenja ledenom vodom, ide zestok deo gde smo imali i zaglavljivanje, guranje, izvlacenje itd, necu da kazem koga ;D od nekud se pojavio i dzip, trasiraju rutu za dzipijadu, pozvali su nas da prisustvujemo doktor u akciji MladeR popeli se uz skijasku stazu na Divcibarima, pa jos uzbrdo na vidikovac do koga postoji pesacka staza. Pesaci su nas usput odusevljeno slikali a na vidikovcu znas kako, ima zenske, ima sve ;D Posle voznje, pravac bazen. Slike sa bazana nemam, ali je prelep, voda odlican, lep ambijent, a ima i tobogana Onda pravac u bazu, ogladneli smo od endurasenja i kupanja, sto se moze videti iz prilozenog posto nemam ni jednu spavetovu sliku gde izgleda normalno, zamolio sam ga da mi pozira kao za licnu kartu i evo, uspelo je spave i njegova lepsa i bolja polovina ;D Eto neke od mojih slika, sad malo vi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jooooooooooooooooooooooj prelepo................. aj još slika ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 29, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo i mojih, ja nisam mnogo slikao, posto je svaki aparat pored busmanovog bio suvisan. Sta pomislis da bi trebalo slikati verovatno je gorespomenuti vec okinuo tri do pet puta. Ja i jos dvojca smo se odvojili od prve grupe posto smo bili poprilicno sporiji, ta reko da nesmetamo ;D ... no mi smo napravili lep djir, ne pitajte kuda, na kraju smo se vratili na bazen . otpisani: svasta se nadje uzput ne, nismo morzevi ;D kupachi: i za kraj: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan definitivno opet kupujem hard enduro,mada bih i sa trandzom mogao da drzim casove,al samo da sam bio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...