novajlija 2 Napisano Mart 27, 2007 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, da li neko moze da mi preporuci nekoga ko dovozi motore iz Italije, i da se pri tom bar malo razume u njih? Veoma mi je bitno da preporuka bude ozbiljna jer sam imao ne bas prijatnih iskustava sa pojedincima koji se bave dovozenjem i uvozom. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj malo sajt. Pricalo se o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 27, 2007 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan www.motorishop.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Mart 27, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa ljudima iz www.motorradcentar.com Ja upravo cekam da mi stigne motor koji sam preko njih narucio i mislim da su skroz OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1588 Napisano Mart 28, 2007 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan sta te konkretno zanima .kum mi dovozi iz italy. +393494134134 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexa89 0 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Motocikl: Piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan sta te konkretno zanima .kum mi dovozi iz italy. +393494134134 Jel moze da se tamo nadje motor pa da ga tvoj kum doveze do bg i koliko bi izaslo samo da ga doveze bez carine,jel mozes to da mi proveris?Jel ovaj broj iznad broj mobilnog ili fiksnog?Jel moze da mu se posalje sms za pocetak?Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan koliko izadje dovodjenje z Italije ? 200-300 evra ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...