grujaaa 0 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Sportster 1200c Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde mogu da nadjem kisno odelo za male pare? Kazu mi ljudi imas za 10ak e,a ja nasao najeftinije za 45e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde mogu da nadjem kisno odelo za male pare? Kazu mi ljudi imas za 10ak e,a ja nasao najeftinije za 45e Ja sam skoro u Mass company-u kupio Held kisni kombinezon za nekih 30-ak, to za 10-ak su verovatno ona iz Luisa sto se pocepaju pri odredjenoj brzini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 20, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde mogu da nadjem kisno odelo za male pare? Kazu mi ljudi imas za 10ak e,a ja nasao najeftinije za 45e Ja sam skoro u Mass company-u kupio Held kisni kombinezon za nekih 30-ak, to za 10-ak su verovatno ona iz Luisa sto se pocepaju pri odredjenoj brzini Jel onaj sa patkicom ;D Ja isto pre neki dan pazario al nije bilo crnog u mojoj velicini i onda uzeo pomorandzasti. Kad smo se vracali iz Kuline, obucem ga na auto-putu i grupa htela da umre od smeha. Pozadi na ledjima patkica sa kacigom pliva u barici a na zipu patkica-igracka kad je stisnes svira ;D Doduse to pomorandzasto je jeftinije od isto takvog crnog. Dakle,to kisno, plus kisne navlake za noge i ruke sa popustom 20% sve ukupno 6k dinkica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan auu,treba imati 00 da se ovo obuce u drustvu ;D ja narucih onaj proof II, valjda ce odraditi posao, pa ako se ne snadjes po trgovinama, to ti je jedna od opcija. poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2324 Napisano April 20, 2010 Skuteras, 3753 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Proof II zadovoljava potrebe. Ne znam kod nas, ali u Louisu je 25-30 evrica. Ono za 10 izbegavaj. ne cepa se pri nekoj brzini nego pri oblacenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 20, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan auu,treba imati 00 da se ovo obuce u drustvu ;D ja narucih onaj proof II, valjda ce odraditi posao, pa ako se ne snadjes po trgovinama, to ti je jedna od opcija. poz! maa, sa nama opakim bajkerima nema sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde mogu da nadjem kisno odelo za male pare? Kazu mi ljudi imas za 10ak e,a ja nasao najeftinije za 45e Ja sam skoro u Mass company-u kupio Held kisni kombinezon za nekih 30-ak, to za 10-ak su verovatno ona iz Luisa sto se pocepaju pri odredjenoj brzini Jel onaj sa patkicom ;D Ja isto pre neki dan pazario al nije bilo crnog u mojoj velicini i onda uzeo pomorandzasti. Kad smo se vracali iz Kuline, obucem ga na auto-putu i grupa htela da umre od smeha. Pozadi na ledjima patkica sa kacigom pliva u barici a na zipu patkica-igracka kad je stisnes svira ;D Doduse to pomorandzasto je jeftinije od isto takvog crnog. Dakle,to kisno, plus kisne navlake za noge i ruke sa popustom 20% sve ukupno 6k dinkica. E bas to sa patkicom, ali ja sam bolje prosao, ja sam kupio za moju dragu, a i ker se obradovao privesku Inace, kad sam isao imali su par komada u crnoj boji, ali se moja supruga zalepila za narandzasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano April 21, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odelo iz Luisa je bacanje para,ako kupujes kupi kvalitetnije i to ce ti trajati vecno.Imas u kod Slodesa na Miljakovcu i u Mirijevu IXS odlican kvalitetod 45e-pa na gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...