Jump to content

Moto Zajednica

kisno odelo

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: Harley Davidson Sportster 1200c

da li neko zna gde mogu da nadjem kisno odelo za male pare? Kazu mi ljudi imas za 10ak e,a ja nasao najeftinije za 45e

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

da li neko zna gde mogu da nadjem kisno odelo za male pare? Kazu mi ljudi imas za 10ak e,a ja nasao najeftinije za 45e

Ja sam skoro u Mass company-u kupio Held kisni kombinezon za nekih 30-ak, to za 10-ak su verovatno ona iz Luisa sto se pocepaju pri odredjenoj brzini :D

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Ja sam skoro u Mass company-u kupio Held kisni kombinezon za nekih 30-ak, to za 10-ak su verovatno ona iz Luisa sto se pocepaju pri odredjenoj brzini :D

Jel onaj sa patkicom  ;D Ja isto pre neki dan pazario al nije bilo crnog u mojoj velicini i onda uzeo pomorandzasti. Kad smo se vracali iz Kuline, obucem ga na auto-putu i grupa htela da umre od smeha. Pozadi na ledjima patkica sa kacigom pliva u barici a na zipu patkica-igracka kad je stisnes svira ;D

Doduse to pomorandzasto je jeftinije od isto takvog crnog. Dakle,to kisno, plus kisne navlake za noge i ruke sa popustom 20% sve ukupno 6k dinkica. ;)

82pJ9_kisno.jpg

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

auu,treba imati 00 da se ovo obuce u drustvu ;D

ja narucih onaj proof II, valjda ce odraditi posao,

pa ako se ne snadjes po trgovinama, to ti je jedna od opcija.

poz!

• Skuteras, 3753 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Proof II zadovoljava potrebe. Ne znam kod nas, ali u Louisu je 25-30 evrica. Ono za 10 izbegavaj. ne cepa se pri nekoj brzini nego pri oblacenju.

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

auu,treba imati 00 da se ovo obuce u drustvu ;D

ja narucih onaj proof II, valjda ce odraditi posao,

pa ako se ne snadjes po trgovinama, to ti je jedna od opcija.

poz!

maa, sa nama opakim bajkerima nema sale :D

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Jel onaj sa patkicom  ;D Ja isto pre neki dan pazario al nije bilo crnog u mojoj velicini i onda uzeo pomorandzasti. Kad smo se vracali iz Kuline, obucem ga na auto-putu i grupa htela da umre od smeha. Pozadi na ledjima patkica sa kacigom pliva u barici a na zipu patkica-igracka kad je stisnes svira ;D

Doduse to pomorandzasto je jeftinije od isto takvog crnog. Dakle,to kisno, plus kisne navlake za noge i ruke sa popustom 20% sve ukupno 6k dinkica. ;)

E bas to sa patkicom, ali ja sam bolje prosao, ja sam kupio za moju dragu, a i ker se obradovao privesku :D

Inace, kad sam isao imali su par komada u crnoj boji, ali se moja supruga zalepila za narandzasto :D

• In memoriam, 103 postova

Odelo iz Luisa je bacanje para,ako kupujes kupi kvalitetnije i to ce ti trajati vecno.Imas u kod Slodesa na Miljakovcu i u Mirijevu IXS odlican kvalitetod 45e-pa na gore.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja