satara24 21 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan tuning???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano April 20, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti treba? Moras biti malo jasniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pretraži malo forum, postoje razni kitovi za kineze, samo zavisi šta ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
satara24 21 Napisano Maj 1, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan pa ja bih hteo neki jeftin tuning do 150e , imam vec zx , a lik od koga sam kupio kaze da ima kit na 80cc al ne verujem jel ne ide nes brzo oko 80/90 po satu jel znas mozda sta bi uticalo na to dal treba nes da se podesava ??? fala unapred !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ide 90, 90 po satu onda je to to.To je verovatno 70ak km/h stvarno.Od kineza ne mozhesh da ochekujesh vise od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan zx je auspuh za 2t motore,a 80 cmm kitovi su za uglavnom za 4t,u nekim slucajevima i za 2t al kostaju ko ceo nov kineski skuter.. Ako ti ide 80 {pravih} budi srecan i ne diraj nishta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
satara24 21 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan na satu dodje do 80 i krene da malti ona kazaljka predje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan to je sve u redu,al to je po kineskom satu.. izmeri nekim dobrim kolima ili gps om pa znash na chemu si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
satara24 21 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kelea 0 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Petrovgrad Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo moze se kinez "nabudziti" itekako , ali se postavlja pitanje isplativost takvog poduhvata, ako te nesto znima slobodno pitaj pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan U prevodu da bi sve uradio kako treba i da bi trajalo dugo treba puno para,a onda je vec bolje kupiti jachi motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kelea 0 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Petrovgrad Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, ja sam spucao u kineza oko 600e i on je sada OK, i brz i startan i koci i stabilan , ali kako moj kolega kaze "svaka budala ima svoje zadovoljstvo" pa tako je i u svakom tuningu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
satara24 21 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan a koji je skuter u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kelea 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Petrovgrad Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je skuter Sprint Exactly koji sada ima oko 15 ks i trosi oko 7 l/100 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je skuter Sprint Exactly koji sada ima oko 15 ks i trosi oko 7 l/100 km LELEEEE, pa sad možeš da ga voziš samo oko benz. pumpe... ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao kineza 4t "peda" i mnogo sam vremena ulozio u njega,pokusacu da se setim sta sam mu uradio,,,stavio sam mu komplet kit 85cc,menjao i glavu i veeci karburator,da bi to sve bilo ok,i kevlar kais,druge oprugice na variatoru,teze ili lakse rolnice sve zavisi od poterbe,mada ih u svakom slucaju treba menjati jer su kineske sto se tice auspuha to nisam dirao jer su me neki iskusni ljudi savetovali da 4t skuteru netreba sportski auspuh jer je to cista varka i trosenje vremena,nije ko za 2t! skinuo sam mu maske i stavio korman kao kod street fight-a,uradio rep od pleksiglasa,mnogo vremena je tu otislo,ali je bio cisto zadovoljstvo za voznju,isao je mooogo dobro,ako nadjem negde snimak postavicu ti da vidis kako je sve to izgledalo,sve u svemu moze kinez da se sredi i tunira vrlo lepo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kelea 0 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Petrovgrad Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je skuter Sprint Exactly koji sada ima oko 15 ks i trosi oko 7 l/100 km LELEEEE, pa sad možeš da ga voziš samo oko benz. pumpe... ??? ;D da,da druze ja sam sve to uradio da dokazem da moze , ali on sada ide sa pola gasa 70 km/h (imam drugi motor za "ozbiljniju" voznju), pa tako i ne trosi mnogo (oko 4,5 lit.), a onih 7 bi bilo sa punim gasom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.china-moto.com aktiviras nalog i ljudi ti sve lepo objasne, cak imas koje i kakve delove mozes da koristis. Turbo punjaci, izduvi itd. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.china-moto.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?action=activate&username=667067727C7A384A467067777C74150&activationkey=lfNyBF5LplwrRAz60Etn :-[ Ovo je....Izvini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
satara24 21 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan a jel zna neko koliko bi me kostao auspuh top onaj sportki sto se do jaja cue za skipera 150cc i gde ima da se kupi ... i koji je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...