Aca018 8 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je dobijena nedavno u zameni ovde na forumu za moju novu. I ona je malo velika za Rajka, a velika i za njegovu gospodju, tako da ponudimo-mozda nekom treba, plus ovde u komsiluku u Nisu se nudi jedna koja ce mozda odgovarati, tako da pozurimo da se ne proda. Stavicu jednu slicicu sa neta samo za ilustraciju, dok ne budem u prilici da slikam svoju. Stanje primerka je sasvim pristojno i korektno, ima sitnijih ogrebotinica-nista zabrinjavajuce. Prethodni vlasnik kaze da je koristio sa potkapom, tako da je i unutrasnjost ocuvana. Izrada je kvalitetna, kopca je dobra,itd.. ipak je to Nolan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ucesnik u menjazi( dao tu nolanku + doplata, a uzeo novu uvex). To znaci da je N37 bila moja. Potvrdjujem da je kaciga skrotz OK.Koristena kao rezervna i uvek( od kad je kod mene) nosena sa podkapom. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se zuri onda se i nesto i zaboravi: velicina kacige je M, pise i 58cm a cena okvirnih 3500din. Hvala na javljanju kolega i na podrsci. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nikom ne treba korektna Nolanka za samo 3 (tri) crvene? Ajmo jos malo pa nestalo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 38 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Broj telefona ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Na zahtev clanova slika unutrasnjosti i tel. 060 48 08 162 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodata, hvala forumu. Moze lokot! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...