Šumi Zmajček 1289 Napisano April 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sve poude dolaze u obzir.... !!!! Treba mi za drugara hitno..... !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 18, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan cena???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan cena???? Valjda je bitno prvo sta je u ponudi itd,pa onda cena i sve ostalo,vidim stavio si da sve opcije dolaze u obzir itd,prema tome i ja imam vise opcija tako da cene ne pisem,vec se dogovaramo,ali samo sa ozbiljnim kupcima.Koliko sam shvatio,coveku treba radilica,ili agregat ceo da prepakuje pa mu trazim tu radilicu za sada.Ili ako hoce ceo motor ETZ 250 potpuno ispravan,sa papirima,u zamenu za taj krs + njegova doplata,po dogovoru itd itd .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je bitno prvo sta je u ponudi itd,pa onda cena i sve ostalo,vidim stavio si da sve opcije dolaze u obzir itd,prema tome i ja imam vise opcija tako da cene ne pisem,vec se dogovaramo,ali samo sa ozbiljnim kupcima.Koliko sam shvatio,coveku treba radilica,ili agregat ceo da prepakuje pa mu trazim tu radilicu za sada.Ili ako hoce ceo motor ETZ 250 potpuno ispravan,sa papirima,u zamenu za taj krs + njegova doplata,po dogovoru itd itd .... nece da menja,jer je mz registrovan celu godinu...... samo mu trebaju radilica, i blokovi sa ili bez papira(u dobrom stanju)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nadjeno... i vise nego sto je trebalo... ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...